Seleccioni el seu idioma

anells zirconi i or

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si cerques anells de color gris però vols fugir de l'acer inoxidable, el zirconi en el seu color natural és una bona alternativa. Si, en canvi, cerques anells negres, el zirconi negre és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Primer va aparèixer l'acer, després el titani i, darrerament van apareixent nous materials com el zirconi natural, el tàntal o els anells de matrimoni "foscos" com el zirconi negre o el carboni. Tots es van fent populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

anells zirconi combinat or i titani

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. Amb zirconi en el seu estat natural, d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani, es fan els anells de zirconi gris.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircó zirconita

zirconi metall

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple del prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant els "nous" materials: Zirconi, titani, tàntal, carboni o acer:

 • Pel seu color: El zirconi pot ser gris natural o estar ennegrit fins a ser negre com el carboni. El tàntal té el gris més fosc, una mica més clar és el gris del titani i finalment el zirconi natural o l'acer són d'un color gris més clar.
 • Pel seu pes: El carboni és el més lleuger amb diferència. A continuació està el titani, el zirconi, l'acer i el més pesat és el tàntal.
 • Per la seva resistència a les esgarrapades: El tàntal és el més dur. A continuació està el zirconi, l'acer, el titani i el carboni.
 • Pel seu preu, relacionat amb la dificultat per a ser treballat: L'acer és el més econòmic. A continuació està el titani, el carboni, el zirconi i el tàntal.
 • El carboni, el titani, el tàntal i el zirconi tenen una molt bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.
 • Tots ells són molt duradors i molt resistents al trencament.
 • Pel seu mètode de fabricació no és fàcil ajustar la talla d'aquests anells un cop fabricats i només en els de tàntal o zirconi es pot modificar la seva talla en un o dos números. No obstant això, en ocasions el fabricant ens accepta fabricar un nou anell a un preu especial si es necessita fer-lo més gran o més petit.

anillos zirconio

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.