Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

aliances duoo

Duoo és una de les marques punteres de la joieria espanyola especialitzada en anells i aliances de casament. Estan equipats amb una tecnologia d'última generació amb el qual aconsegueixen preus molt econòmics amb els més alts estàndards de qualitat en totes les seves creacions. Combinen els més avançats sistemes productius, amb l'acabat artesanal de cada aliança. L'equilibri perfecte entre tecnologia i tradició artesana confereix el caràcter inconfusible dels seus anells.

Cadascuna de les aliances és comprovada i analitzada pel seu propi laboratori de contrast autoritzat, abans de gravar les mil·lèsimes d'or que conté i la marca de fàbrica a l'interior de cada anell.

Totes les aliances es lliuren en el seu estoig i si l'aliança inclou diamants portarà una targeta identificativa amb les característiques d'aquests, com a mostra de garantia de la seva qualitat.

Tenen un configurador online amb el qual pots dissenyar (i veure el seu preu a l'instant) una extensíssima varietat d'anells i aliances de matrimoni, escollint el tipus d'or, variant la forma, les mesures, els colors, els acabats, els gravats i incorporant un o més diamants en la superfície. Amb tot això aconseguiràs un anell, el teu anell, totalment personalitzat. Un cop el tinguis dissenyat demana'ns-per telèfon o correu electrònic i t'ho encarregarem ràpid. Prova-ho ara!

configurador duoo

Pots veure o descarregar-te, des de la seva web, el seu catàleg amb tots els seus models. Et podem oferi qualsevol d'ells.

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada