Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

argyor-alianza-perfecta

La fàbrica de joieria Argyor, (arg-y-or és la unió de l'argentum llatí o plata i l'or) va començar a l'any 1954, a l'Aragó.

Des de llavors fins avui, l'empresa ha passat des de treballar amb processos artesanals a una fabricació en què la tecnologia unida a una gran plantilla qualificada ha obert mercats en gairebé 30 països, sent actualment un referent i un dels fabricants més importants d'aliances de casament i anells de compromís d'Espanya.

Tot això ha estat possible gràcies a la unió de l'experiència i l'última tecnologia, aplicada tant als seus anells de compromís com a les seves aliances de casament en or o platí, per a la fabricació de les quals es parteix de modernes eines de disseny i s'acaba amb el toc manual dels artesans joiers.

Part important de l'èxit d'Argyor es deu als serveis que posa a disposició dels seus clients com el magatzem de servei ràpid en el qual es poden trobar gran quantitat de models en estoc. La seva rapidesa en el lliurament és una de les seves millors cartes.

Veure els seus models d'aliances d'or   Veure els seus models d'aliances de platí   Veure els seus models d'anells de compromís

Et podem oferir qualsevol d'ells.

argyor diamantes

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada