Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 

A aquelles persones que cerquen anells resistents, duradors i fets amb materials poc habituals, la nostra col·lecció d’aliances de tàntal no els deixarà indiferents.

Él tàntal és un metall relativament nou, descobert al 1802, i és dels més rars del nostre sistema solar. Inicialment es va usar en implants mèdics, per ser hipoal·lergènic al 100%, i fa pocs anys que s’usa en joieria. Té un bonic color gris antracita, amb un to blavós.

El tàntal usat en la fabricació de les aliances, no és un aliatge ni un recobriment, sinó que és metall pur. No s’oxida, ni es decolora. El seu color fosc es mantindrà al llarg del temps i combina, extraordinàriament, amb diamants o altres materials com l’or.

El seu altíssim punt de fusió, 3000ºC, la seva densitat, i la seva duresa fa que sigui difícil de treballar, però aquestes mateixes qualitats fan que sigui un dels metalls més resistents a les ratllades, i per tant, un material ideal per als anells de casament, que estan sotmesos a un ús diari.

anells tantal

Comparant el tàntal, amb altres “nous” materials com el titani i el carboni:

  • El tàntal és més dur -més resistent a les rascades-, és d’un gris més fosc i tres vegades més pesat que el titani. En els anells de tàntal és possible modificar la talla en un o dos números.
  • El carboni, -que no és un metall-, és deu vegades més lleuger que el tàntal, també més lleuger que el titani, i és de color negre.
  • Els tres materials són molt agradables de portar per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s’adaptin a l’instant a la temperatura de la pell.

anells tantal

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les aliances de casament-, tenim models elaborats amb tàntal.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada