Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 

La nostra col·lecció d'anells de compromís amb diamant que mostrem són de les marques Saint Maurice, TeNo, o TitanFactory, les tres alemanyes i de Duoo, Eleka o Argyor, espanyoles, totes amb un gran prestigi al món de la joieria internacional.

Aquests anells de compromís es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb la tecnologia més avançada.

Alguns models d'anells de titani o d'acer estan combinats en perfecta harmonia amb altres metalls com pal·ladi, platí, or blanc, groc o rosat, ceràmica d'alta duresa, o argent. Altres models són d'or, platí massís o fibra de carboni.

La exquisida tècnica en l'encast dels artesans, unit a la força d'aquests materials fan que els diamants que els anells porten encastats ho puguin estar amb la màxima seguretat.

parella compromis

Els models realitzats en acer, carboni o titani no produeixen cap mena d'al·lèrgia, doncs a l'igual que l'or o el platí són hipoal·lergènics. Els anells de titani, i sobretot, els anells de carboni, a més, tenen una lleugeresa sorprenent.

Per a veure els models, amb els seus preus i les seves característiques, accedeix des d'aquí a la nostra botiga online

Altres col·leccions:

Anells de compromís Duoo   Anells de compromís Eleka   Anells de compromís Argyor

 

solitari

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada