Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

saintmaurice compromis

Els anells de compromís i les aliances de casament de platí o de pal·ladi de Saint Maurice es fan a mà a Pforzheim, el centre tradicional dels joiers alemanys. Amb la màxima cura i precisió, on l'artesania tradicional dels mestres orfebres es veu reforçada per la tecnologia d'avantguarda, els anells es dibuixen i es treballen curosament per crear el disseny desitjat i després els orfebres, apassionats del seu ofici, hi donen els tocs finals.

Elegància clàssica o d'atrevida avantguarda, els anells i les aliances de boda de platí o de pal·ladi creats per Saint Maurice són l'apel·lació a tots els sentits amb els seus exquisits materials i línies harmonioses. Amb una sensació estranya per la bellesa i el confort, Saint Maurice crea peces precioses i eternes de perfecció absoluta, com una cosa valuosa i única, com el seu amor pels altres.

Actualment, l'estàndard "Made in Germany" fixa els criteris de qualitat més alts en el món, garantint els millors acabats, una major densitat dels metalls, unes superfícies més suaus, uns diamants més segurs en els ancoratges, uns perfils més profunds i una duresa de les aliances molt superior.

Les aliances i els anells Saint Maurice de platí o de pal·ladi es fabriquen premsant més el metall, fent-lo més dens, més dur i més pesat. Els models Saint Maurice de platí o pal·ladi inclouen el sistema "confort fit", gràcies al qual s'adapten molt millor al dit, sent més còmodes de portar.

Totes les aliances es lliuren en un luxós estoig acompanyat d'una targeta identificativa amb les característiques de l'aliança, per garantir la seva qualitat i aconseguir la plena satisfacció del client.

A més de les diverses col·leccions que mostrem a la botiga online, amb el configurador pots dissenyar (i veure el seu preu a l'instant) una extensa varietat d'anells i aliances de matrimoni, variant la forma, les mesures, els acabats, afegint un gravat especial i incorporant un o més diamants a la superfície. És possible també escollir dos diferents pureses de platí, mantenint una similar aparença final però amb diferent preu (veure l'article informatiu sobre els metalls en la secció de consultes). Amb tot això aconseguiràs uns anells, els teus anells, totalment personalitzats. Un cop els tinguis dissenyats demana’ns-ho per telèfon o correu electrònic i te'ls encarregarem ràpid. Prova-ho ara!

configurador saint maurice

Aliances de platí   Aliances de pal·ladi

 

Pots veure a la seva web tots els seus models. Et podem oferir qualsevol d'ells.

aliances saintmaurice

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada