Opinions dels clients

premis bodas net

aliances-titani

Aliances de casament i anells en titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc.

Les aliances de casament i anells fets de titani que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes, de la marca TitanFactory, -la fàbrica de joieria en titani de més prestigi al món- i TeNo, entre d'altres, i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb el millor titani i amb tecnologia puntera. Són un clar exemple del prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

El titani és un metall expressiu, càlid, lleuger i resistent, és un modern material usat en articles d'alta tecnologia.

Les aliances de titani sorprenen a tothom per la seva lleugeresa i la seva sofisticada i elegant lluminositat. Unes aliances de titani combinat amb diamants, expressen el desig d'una intensa i duradora relació.

Degut a una manca total de níquel, al caràcter antial·lèrgic dels seus components així com a l'impecable acabat, les aliances de titani es porten amb total comoditat, seguretat i elegància.

En alguns models, els anells de titani estan combinats en perfecta harmonia amb pal·ladi, platí, or blanc, groc o rosat, plata, ceràmica d'alta duresa, acer, fibra de carboni, etc.... En qualsevol cas, són anells molt econòmics en comparació amb altres alternatives possibles.

Per a veure els models, amb els seus preus i les seves característiques, accedeix des d'aquí a la secció d'anells de titani de la nostra botiga online

Cercador d'informació

Opinions dels clients

premis bodas net

Entrada