Seleccioni el seu idioma

aliances or blanc i or negreCom la nit amb la seva lluna, com el dia que acompanya sempre a la nit...

Fosca i radiant al mateix temps, així és potser la col·lecció més especial de totes les que podem mostrar-te. Unes aliances que sorprenen pel seu joc de colors, el blanc "habitual" al costat d'un intens gris fosc sorprenent.

Així és la col·lecció d'aliances de casament Nightline de Sant Maurice.

A la combinació -ja clàssica- en or groc i blanc el va seguir, amb molt d'èxit, la d'or blanc i rosa. No obstant això, Saint Maurice, com a fabricant prèmium, no es va quedar aquí sinó que ha fet un pas més creant l'impressionant contrast de l'or blanc i or negre de la col·lecció Nightline de Saint Maurice.

Una col·lecció amb uns acabats de gran qualitat que harmonitzen el conegut color de l'or blanc i el nou color gris fosc, gairebé negre, tant en matisat com en polit. En aquests anells, l'or negre no és un bany superficial sinó que l'interior de l'anell està realitzat en un aliatge d'or negre, de manera que la diferència de colors es mantindrà al llarg del temps.Tots tenen l'interior arrodonit "confort" que ofereix la màxima comoditat per a ser portats diàriament.

Les combinacions possibles són tan increïbles com gairebé il·limitades, podent-se realitzar també amb platí + or negre / pal·ladi + or negre.

Aquí us deixem una mostra, podeu veure altres models de la col·lecció a la nostra botiga online o a la pàgina de Saint Maurice. També és possible crear-se una aliança personalitzada escollint platí, pal·ladi u or blanc i combinant-lo amb or negre amb els configuradors premium. En aquest cas el límit de models possibles el posarà la vostra imaginació...

aliances or blanc i or negre aliances or blanc i or negre

aliances or blanc i or negre aliances or blanc i or negre

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.