Seleccioni el seu idioma

aliances diferentsSi teniu estils diferents, per què no porteu anells diferents?

Heu pensat en la possibilitat de portar anells de boda diferents, que expressin el propi gust individual? Moltes parelles s'ho plantegen i és una possibilitat fàcil de resoldre.

Només cal trobar un element comú entre elles: la mateixa forma, el mateix acabat de la superfície o un mateix color, per exemple.

Tu i la teva parella esteu fets un per l'altre, però cadascú té el seu propi estil personal, sovint irrenunciable.

Hi ha moltes possibilitats de que tots dos pogueu escollir un model diferent d'anell per al casament. Tant si és escollint dos models que es poden configurar a gust de cadascun dels dos, com agafant dos models absolutament diferents. Moltes parelles s'ho plantegen i ens ho comenten "entre dubtes" pensant si és una possibilitat fàcil de resoldre, o habitual. Nosaltres sempre suggerim d'intentar trobar un element comú entre elles: La mateixa forma, el mateix acabat de la superfície o un mateix color, per exemple. Fins i tot un gravat "especial" pot ser el nexe d'unió entre els dos anells.

Dins la nostra botiga online podeu trobar infinitat de propostes i amb els configuradors que tenim a la vostra disposició en podeu fer-vos mil i una possibilitats...

aliances diferents aliances diferents

aliances diferents aliances diferents

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.