Seleccioni el seu idioma

aliances polidesLes petites ratlles són del tot normals

Cada fabricant escull utilitzar un aliatge, o un altre, tenint en compte la duresa, el color i el preu final que vol aconseguir per als seus anells. Les marques superficials que es van fent a les teves aliances són el reflex del teu dia a dia.

Les superfícies polides amaguen millor les ratlles que les matisades.

No tots els aliatges utilitzats per fer anells tenen igual duresa, però fer una llista ordenada no és fàcil, més enllà de dir que, els més tous, són la plata i l'or de 9 quirats i que els més durs són el platí, el tàntal, l'or blanc, el zirconi i alguns tipus d'acer.

Les ratlles sobre la superfície de dos anells del mateix metall, després d'un temps d'ús, encara que siguin iguals, es podran veure diferents, a simple vista. Així, les ratlles sobre un acabat matisat sedós es veuran abans i més fàcilment que sobre un acabat polit o un acabat molt rugós.

aliances textura

Si vols que les ratllades passin el més desapercebudes possible has de triar una superfície polida on la brillantor amagui la ratllada als nostres ulls, una superfície amb dibuix o una molt rugosa, que la dissimuli.

En qualsevol cas, et recomanem llegir els nostres consells i, pel seu baix cost, fer restaurar els anells cada cert temps.

aliança mate seda i rugosa

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.