Seleccioni el seu idioma

or de comerç justOr responsable i de Comerç just

Actualment ja pots tenir unes precioses aliances d'or sostenible, d'or Fairtrade o de Comerç just. Hi ha res més bonic que difondre una mica de felicitat d'una manera tan justa?

L'or Fairtrade és l'únic que està certificat per a ésser venut com de Comerç just.

Què és la joiería ética i sostenible?

És la que és curosa amb el medi ambient, protegeix la biodiversitat i l'ecosistema, i s'assegura d'oferir la qualitat humana i laboral als que treballen en aquesta indústria. Així mateix, treballa responsablement sota normes ètiques, creant joies a partir d'or Fairtrade o d'or reciclat de peces preexistents. L'or Fairtrade o de Comerç just és el que extreuen, de mines artesanals i per mètodes manuals, grups familiars o cooperatives i que Fairtrade Gold certifica perquè sigui venut a preu de Comerç just.

Què significa Fairtrade o Comerç just?

Fairtrade és una organització i una marca de certificació ètica que s'aplica a diversos productes fabricats artesanalment que compleixen una sèrie de condicions al llarg de tota la cadena de producció i subministrament, i que permeten:

 • Pagar als productors el valor real del producte (Preu mínim de Comerç just). A aquest preu se li afegeix una prima de Comerç just Fairtrade, un marge addicional per a que els productors inverteixin en projectes socials, comunitaris, de salut, i de desenvolupament empresarial.
 • Prohibició del treball infantil.
 • Condicions laborals dignes.
 • Prefinançament.
 • Relacions comercials directes i duradores.
 • Compliment total de les normes mediambientals.

Què és el Fairtrade Gold?

Fairtrade Gold és el primer sistema de certificació ètica independent per l’or, al món, i es va posar en marxa el 2011.

 • Dóna suport i ajuda a complir amb els estàndards internacionals per a l'extracció responsable de l'or.
 • Regula que les mines estiguin organitzades, tinguin dret a exercir la seva activitat i que permetin ser inspeccionades per controlar que compleixin amb aquests estàndards.
 • Certifica que els grups miners reben capacitació en seguretat laboral, salut, lleis i negocis.
 • L'or certificat Fairtrade és el mateix or que coneixem, i de la mateixa qualitat, però que compleix amb els estàndards de Comerç just i que és completament rastrejable. Ha estat extret, processat i comercialitzat d'acord amb els estàndards de Comerç just per metalls preciosos. Uganda, Kènia, Tanzània i Perú, tenen mines certificades d'or Fairtrade.
 • Aquestes mines són una gran font d'ocupació, ja que prop de 100 milions de persones depenen d'aquesta activitat (estimant-se que poden arribar en un futur proper a ser 150-170 milions), representant el 15% de la producció mundial d'or (unes 250 tones) i el 90% de la força laboral de la indústria minera de l'or.

Per què comprar joies d'or Fairtrade?

Al comprar unes aliances fabricades amb or sostenible Fairtrade s’ajuda socialment a les comunitats menys afavorides fent que els miners que l'han obtingut, i les seves famílies, siguin una mica més feliços. Les joies fabricades així sempre porten gravat a l'interior el distintiu de garantia Fairtrade.

anells or comerç just

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us podem oferir models elaborats amb or sostenible de Comerç just o Fairtrade Gold.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.