Seleccioni el seu idioma

aliances gravadesQuines són les seves diferències?

Hi són en el tipus o estil dels anells, en el seu preu, i sobretot en l'aspecte emocional.

Avui, cada dia són més les parelles que, casats o no casats, escullen portar anells que mostren algun tipus de compromís i, com és possible trobar una bonica parella d'aliances per menys de 100€, no hi ha excusa per a no fer-ho.

Els anells de parella

S'usen sovint com a senyal de que tens parella, que estàs «en una relació», encara que poden implicar que ja t'hagis compromès. Mostren una manera d'expressar aquest amor mutu. Solen ser econòmics, d'acer, titani o plata, i es graven amb dates, noms o qualsevol missatge.

parella d'anells gravats

Els anells de promesa

Simbolitzen amor i compromís i són populars entre les parelles que no tenen una necessitat de casar-se o que encara no han decidit el moment de fer-ho, éssent un símbol suficient de que estan en una relació seriosa i compromesa.

En ocasions, els anells de promesa s'intercanvien entre amics o amigues, simbolitzant una indestructible amistat, o poden representar l'amor entre membres d'una mateixa família. En definitiva, representen una promesa de qualsevol tipus, un compromís, d'assolir una meta, o de trencar un mal hàbit.

Entre un anell de promesa i un anell de compromís poden haver diferències en el tipus d'anell i de preu, però la principal diferència és emocional. Poden ser de qualsevol material i solen gravar-se amb dates, noms o qualsevol missatge.

anell gravat infinit

Els anells de compromís

És el símbol clàssic d'una proposta de matrimoni. Dóna a conèixer el món que el casament és proper.

Hi ha anells de compromís tant per a dones com per a homes i generalment són diferents per a cada membre de la parella. Es col·loquen al dit anular.

A la majoria de les dones els encanta que el seu anell de compromís porti algun diamant, ja que per la seva duresa i resistència simbolitza que és una cosa per sempre.

Serà la joia que a la teva parella li farà més il·lusió tenir durant tota la seva vida, pel valor sentimental que representa. A l'hora de comprar-lo, busca sobretot que s'ajusti als seus gustos i la seva personalitat. Pel que fa al pressupost adequat sempre és més alt que el d'un anell de promesa i estaria al voltant d'una mensualitat del teu salari.

anells per compromís i casament

Els anells de boda

Són els que es fan servir durant la cerimònia. És un símbol d'amor, unió i compromís per sempre.

A algunes parelles els agrada que les seves aliances de casament tinguin línies o textures, mentre que altres els prefereixen llisos. La majoria de dones desitgen que el seu anell de noces porti algun diamant mentre que són minoria, tot i que cada vegada hi ha més, els homes que porten algun diamant en el seu, de vegades de color negre o incrustat a la part interior.

anells de boda

Si sou una parella d'amics o amigues, o bé ja sou molt més que amics o amigues, i voleu simbolitzar el vostre amor o amistat, entre el nostre ampli catàleg trobareu molts models d'anells, tant d'estil més masculí com més femení. Podeu comprar un únic anell o la parella tal com us la mostrem, comprar dos anells diferents per fer una parella al vostre gust, o comprar dues unitats del mateix model.

anells amistat

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc. En ella trobareu models per a totes les ocasions.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.