Seleccioni el seu idioma

casaments sosteniblesCasaments en verd

La sostenibilitat de les joies i les "Noces en verd" estan de moda. Què hi ha darrere?

Un casament a la platja amb multitud de convidats, un banquet amb plats exòtics, un viatge a l'altra punta de món i tenir un casament de somni, o donar més importància a la sostenibilitat? El "casament en verd" és tendència.

Per això, a l'igual que es pot optar per fer un viatge curt, servir als convidats plats de temporada amb productes locals, o fer una decoració reciclable de l'espai on us casareu, també es pot optar per portar per sempre uns anells de casament de "Comerç Just" o de producció sostenible.

La sostenibilitat també és molt important per a nosaltres. Per a la producció dels anells que t'oferim, escollim proveïdors que usen metalls preciosos obtinguts d'un procés de reciclatge, o extrets de zones lliures de conflictes, i certificats. De la mateixa manera, les joies personalitzades que fem al nostre taller es realitzen de manera i amb materials sostenibles.

Durant tot el procés de fabricació les aigües usades i els residus es recullen i es tracten al laboratori per capturar i recuperar totes les partícules d'or. Més tard, aquestes es tornen a fondre i es recuperen com materials de nou utilitzables.

or i diamants sostenibles

Pel que fa als diamants que fem servir, per a nosaltres és molt important tenir una informació precisa sobre el seu origen.

  • Sabem molt bé que, especialment a les regions subdesenvolupades amb zones en conflicte, la mineria de diamants, a causa del seu elevat valor, es produeix en circumstàncies catastròfiques i amb unes condicions laborals que posen en perill la vida de les persones que hi treballen. Els diamants extrets d'aquesta manera s'utilitzen sovint per finançar guerres civils. A l'igual que, malauradament, també es fa amb altres minerals, fustes, fins i tot aliments.
  • Atès que la traçabilitat dels recursos, i en particular dels diamants, garanteix una cadena de subministrament ecològica i socialment sostenible, per a nosaltres és molt important assegurar-nos que els diamants dels nostres anells tenen un origen precís, un certificat Kimberley, i que es consideren "lliures de conflictes", a l'ésser obtinguts de proveïdors certificats sotmesos a les regulacions i les proves més estrictes i, per als que els drets humans i la protecció de l'entorn són molt importants.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.