Seleccioni el seu idioma

aliances zirconi i or

Nova col·lecció, aliances fetes amb zirconi

Les tendències en les col·leccions d'anells de casament evolucionen constantment.

Es va, d'una banda, cap a dissenys d'anells més delicats i estrets que permetin portar-se juntament amb l'anell de compromís. I d'altra banda, les millors marques "premium" tenen el focus posat en noves combinacions de materials i colors.

Dins d'aquesta segona tendència, us presentem una bonica col·lecció amb una combinació de materials i colors completament nova en el sector de les aliances, i que juga amb fins a tres colors: El zirconi negre, el titani gris i l'or en els seus tres habituals colors, rosat, blanc o groc.

Entre la nostra col·lecció, podràs descobrir:

  • Aliances totalment fetes de zirconi en el seu color gris natural o en color negre, algunes amb precioses textures.
  • Aliances en què la part central de l'aliança és d'or groc, rosat o blanc, simulant una ona suau i acompanyada als costats per dos anells de zirconi negre o titani gris.
  • Uns models més luxosos on l'onada central de l'aliança és de zirconi negre i les parts laterals són d'or, ja sigui rosat, blanc o groc.

anells zirconi or

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortit en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.