Seleccioni el seu idioma

aliances acer bicolor

Un gest carregat de significat cultural i personal

L'anell de casament és el símbol icònic d'amor i compromís, que sigui en una mà o l’altra pot variar segons les tradicions i creences culturals. Encara que aquesta pràctica pot semblar superficial o simplement una qüestió d'estètica, hi ha diverses raons per les quals algunes persones opten per portar l'anell a una mà o a l'altra.

Veiem aquestes raons profundes i significatives: Un dels factors més influents que determinen la mà en què es porta l'anell de casament és la cultura i les tradicions de la regió o religió d'on prové la parella.

Mentre que a la major part de l’Estat espanyol l'anell de casament va al la mà dreta, a Catalunya va a l'esquerra. Aquest costum es remunta a l'Antiga Roma, quan es va descobrir que hi havia una vena directa des del cor fins al dit anular esquerre.

En canvi, una de les raons per portar l’anell a la mà dreta té les seves arrels en tradicions antigues que consideraven la mà dreta com a símbol de poder i autoritat.

Per a moltes persones, la mà triada per portar l'anell està estretament lligada a una qüestió de comoditat. Aquelles persones que fan activitats intenses amb les mans, poden preferir portar l'anell a la mà menys dominant per protegir-lo de danys i rascades. Això és especialment cert si l'anell té un important valor emocional o és d’un material valuós.

mans posant-se els anells

Tot i les diferències culturals, el significat de l'anell de casament segueix sent el mateix, independentment de la mà en què es porti. L'essència romàntica d'aquest gest perdura, representant un llaç etern entre dues persones que han decidit compartir la vida juntes.

A Nupcialix – Aliances Barcelona pensem que la decisió de portar l'anell de casament a una mà o a l'altra és un acte profundament personal, influït per factors culturals, pràctics i emocionals. Sigui quina sigui la mà triada, l'anell continuarà sent un testimoni constant de l'afecte i la promesa que es comparteixen dos individus al llarg de la seva vida junts.

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortit en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.