Seleccioni el seu idioma

preguntes

La compra d'una joia acostuma a fer-se de forma meditada, no s'acostuma a comprar igual que un producte de gran consum. Per això, abans de comprar consulta'ns el que vulguis, estem just a l'altre costat de la pantalla.

Un cop hagis vist el model que desitges, el més fàcil és fer la comanda a través de la mateixa pàgina web tot i que també pots fer-ho per correu electrònic, WhatsApp, o mitjançant el formulari.

Al rebre la comanda segurament ens posarem en contacte amb tu per WhatsApp per confirmar-te que tot està correcte i després, abans d'enviar-la, per dir-te que la teva comanda està a punt de sortir.

Quan s'han de comprar les aliances?

 • Un cop sapigueu la data, ha de ser de les primeres coses a tenir encarregades, i sempre abans que altres serveis i objectes de menor importància. Com que no és habitual un casament sense anells, no s'avança res amb posposar la seva compra. La raó és que els vostres anells us acompanyaran durant molts anys, i seran, al costat dels records, l'únic que perduri des del dia del casament.
 • Fer l'encàrrec amb temps, uns quants mesos abans del casament, i sense presses, suposarà una millor elecció i permetrà tenir el model desitjat, encara que aquest tingui un termini de lliurament més llarg.
 • De vegades podem tenir en estoc la parella dels anells que desitgeu, però el més habitual és demanar-los a fàbrica per a que vinguin fets i gravats, especialment per a vosaltres.
 • El termini mínim per a poder realitzar i enviar els vostres anells està entre 3 i 4 setmanes, tot i que s’ha de tenir en compte que els mesos de juliol, agost, "ponts", festes locals o nacionals, Nadal, Setmana Santa, etc., són dates especials en les que els terminis es poden allargar. Dit això, fer la compra a darrera hora fins al punt d'haver d'esperar que no hi aparegui cap imprevist per a rebre els anells el dia abans del casament, no és una bona idea, en cap cas.

Tenen els preus dels articles inclòs l'IVA?

 • Tots els preus oferts són vàlids i tenen l'IVA ja inclòs, excepte error tipogràfic. Si vius a una zona on no s'aplica l'IVA el teu preu final serà, segurament, inferior.
 • Ens esforcem per a que tots els preus siguin correctes. En cas d'error en el preu mostrat d’algun dels articles exposats, ens comprometem a posar-ne en coneixement de la persona compradora, i amb la major brevetat possible, el preu correcte de venda i a oferir la possibilitat de continuar amb la comanda o a desistir de la mateixa. Si no és possible contactar amb la persona compradora, la comanda no es processarà i es reemborsarà la quantitat abonada. No ens obliguem, per tant, a subministrar cap article a un preu incorrecte, tot i que inicialment la comanda hagi estat confirmada. Els preus dels articles publicats a la web, en raó als canvis de preu de les matèries primeres que els composen, són susceptibles de variació, però, llevat el que s’ha establert anteriorment, els possibles canvis no afectaran les comandes rebudes i confirmades.

Quan comença a comptar el termini d'entrega d'una comanda?

 • Un cop realitzada la comanda s'entén prestat el consentiment per a la validesa i eficàcia del contracte, no obstant les comandes no seran vinculants fins que s'hagi comprovat que s'ha realitzat el pagament.
 • Si no has fet el pagament a continuació de fer la comanda, rebràs la còpia de mateixa per correu electrònic i hauràs de fer el pagament amb qualsevol de les possibilitats de les que disposem, durant els 7 dies posteriors a la compra. Passat aquest temps, sense que ens hagis comunicat la raó del retard, la comanda quedarà anul·lada.
 • L'import màxim acceptat per compra és de 9.000 €.
 • El tancament diari de comandes es fa els dies laborables a les 19:00h. Les comandes rebudes i/o cobrades amb posterioritat a aquesta hora passen al dia laborable següent.
 • Un cop rebuda la comanda, emetrem i enviarem una factura (entesa como factura proforma o provisional) per correu electrònic a la direcció indicada. La factura vàlida i definitiva acompanyarà a l'article adquirit quan es realitzi l'enviament.
 • En el cas de que el mètode de pagament escollit hagi estat “contra-reembossament“ i que l'article adquirit s'hagi de personalitzar (gravar, fer a una mida concreta, o ambdues coses) un cop feta la comanda hauràs de fer-nos un ingrés o una transferència bancària per un import igual o superior al 50% del total. La quantitat restant, es pagarà en el moment de rebre el paquet. L'import de comanda màxim per a aquest sistema de pagament serà de 999€.

Puc modificar el lloc o la data d'entrega?

 • A causa de la infinitat de possibles variacions (talles, amplades, colors, materials...) dels anells que oferim, tot i tenir un important estoc de models, ens és impossible tenir-los tots. Per aquesta raó, a la descripció de cada article, indiquem un termini d'entrega. Si ho necessites per una data anterior a la prevista, posa't en contacte amb Atenció al Client per veure si el tenim en estoc o podem demanar que el fabriquin i ens l'envïn urgent.
 • El lloc de lliurament és el que indica el client en el formulari de compra. Si amb posterioritat a haver fet la comanda has de canviar el lloc d'entrega posa't en contacte amb Atenció al Client per, si encara no s'ha enviat, fer el canvi.

Puc modificar o cancel·lar una comanda?

 • Per modificar o anul·lar una comanda només ho has de comunicar a Atenció al Client, facilitant-nos el número de la comanda que vols anul·lar. Si ja has pagat per transferència, hauràs de facilitar-nos les teves dades bancàries (número de compte) per poder tornar-te els diners. Aquesta gestió serà únicament possible per escrit per a una major seguretat.
 • Si la comanda era d'una peça personalitzada només es podrà anul·lar si encara no s'ha començat a fabricar. En tot cas posa't en contacte amb Atenció al Client per trobar-hi alguna solució.

Puc comprar un article que no està en la "botiga en línia" o encarregar u article especial?

 • Hi ha articles que no hi són normalment però que a petició els podem incorporar, contacta amb Atenció al Client.

preu minim garantit

Ofertes i avantatges

 • A les nostres xarxes socials anirem publicant les nostres ofertes i promocions. Algunes ofertes duraran només unes hores, un únic dia o durant una setmana. Segueix-nos!
 • Durant aquest mes t'oferim l'enviament gratuït si la comanda supera els 100 €, més iva. i un 5% de descompte addicional en la compra de qualsevol article. Al comprar, quan el sistema t'ho demani, hauràs de posar el codi NUPCIALIX5
 • Descomptes per a tu i per als teus amics: Quan facis una compra rebràs un cupó de descompte per a la teva propera compra o perquè l'hi regalis a l'amic o amiga que més vulguis.
 • Tens un gran grup de fans i vols ser prescriptor dels nostres articles? T'oferim una fórmula amb la qual guanyaràs una comissió de les teves recomanacions i ells-es compraran amb descompte. Informa't en Atenció al Client.
 • Preu mínim garantit. Estem tan segurs d'oferir-te el millor preu que si trobessis el mateix article, durant la mateixa setmana que l'has comprat, a un preu final de compra més econòmic et tornarem la diferència un cop comprovat. Nosaltres guanyem si tu guanyes, aprofita les ofertes, descomptes i avantatges a les teves compres!
 • Quan faci un any que vas fer la teva compra, envia'ns les teves anells i els farem una restauració i una revisió (polit, matisat i control preventiu de l'estat de la subjecció de les pedres) a meitat del seu preu habitual.

Legislació sobre les compres

 • Als efectes que preveu l’article 4 de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, la persona compradora manifesta que és la titular real de l’operació, i és advertida sobre el fet que les seves dades poden cedir-se a aquelles administracions públiques que, de conformitat amb la normativa, hi tinguin dret d’accés.
 • Si l’import de la compra és superior a 1.000 €, caldrà que la persona compradora ens indiqui el seu núm. de DNI o passaport en vigor. Ens reservem el dret de no processar la comanda fins no tenir aquesta dada, així com el dret a retornar l'import abonat i anul·lar la comanda si detectem irregularitats o tenim indicis o sospites de possible delicte.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.