Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells d'or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles. Des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosat, o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Aliances de casament i anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

preguntes

Una joia, que a més serà per a molt de temps, no s'acostuma a comprar igual que un producte de gran consum, no és el mateix...

Volem que abans de comprar ens puguis consultar el que vulguis, volem estar al teu costat, encara que sigui a distància.

Per aquesta raó, un cop hagis vist el model d'anell que desitges, pots fer-ne la comanda a través del cistell de compra -el més ràpid-, per correu electrònic o a través del formulari, però ho facis com ho facis, abans d'enviar-te'l ens posarem en contacte amb tu, per parlar, per mantenir un contacte directe, per decidir quin gravat especial podem fer-te, per exemple, o per dir-te que la teva comanda està a punt de sortir...

Tenen els preus dels articles inclòs l'IVA?

 • Tots els preus oferts són vàlids i tenen l'IVA ja inclòs, excepte errors tipogràfics. Si vius a una zona on no s'aplica l'IVA el teu preu final serà, segurament, inferior.
 • Ens esforcem per a que tots els preus siguin correctes. En cas d'error en el preu mostrat d’algun dels articles exposats, ens comprometem a posar-ne en coneixement de la persona compradora, i amb la major brevetat possible, el preu correcte de venda i a oferir la possibilitat de continuar amb la comanda o a esistir de la mateixa. Si no és possible contactar amb la persona compradora, la comanda no es processarà i es reemborsarà la quantitat abonada. No ens obliguem, per tant, a subministrar cap article a un preu incorrecte, tot i que inicialment la comanda hagi estat confirmada. Els preus dels articles publicats a la web, en raó als canvis de preu de les matèries primeres que els composen, són susceptibles de variació, però, llevat el que s’ha establert anteriorment, els possibles canvis no afectaran les comandes rebudes i confirmades.

Quan comença a comptar el plaç d'entrega d'una comanda?

 • Un cop realitzada la comanda s'entén prestat el consentiment per a la validesa i eficàcia del contracte, no obstant les comandes seran vinculants un cop s'hagi comprovat que s'ha realitzat el pagament.
 • Si no has fet el pagament a continuació de fer la comanda, rebràs la comanda per correu electrònic i podràs fer el pagament amb qualsevol de les possibilitats de les que disposem, durant els 7 dies posteriors a la compra. Passat aquest temps, sense que ens hagis comunicat la raó del retard, la comanda quedarà anul·lada.
 • L'import màxim acceptat per compra és de 9.000 €, independentment del nombre d'articles comprats.
 • El tancament diari de comandes es fa a les 18:00 h. dels dies laborables. Les comandes rebudes i/o cobrades amb posterioritat a aquesta hora passen al dia laborable següent.
 • Un cop rebuda la comanda, emetrem i enviarem una factura (entesa como factura proforma o provisional) per correu electrònic a la direcció indicada. La factura vàlida i definitiva acompanyarà a l'article adquirit quan es realitzi l'enviament.
 • En el cas de que el mètode de pagament escollit hagi estat “contra-reembossament “i que l'article adquirit s'hagi de personalitzar (gravar, fer a una mida concreta, o ambdues coses) un cop feta la comanda hauràs de fer-nos un ingrés o una transferència bancària per un import igual o superior al 50% del total. La quantitat restant, es pagarà en el moment de rebre el paquet. L'import de comanda màxim per a aquest sistema de pagament serà de 900 €. Per a realitzar comandes superiors amb aquest mètode de pagament, contacta prèviament amb Atenció al Client.

Puc modificar el lloc o la data d'entrega?

 • A causa de la infinitat de possibles variacions (talles, amplades, colors, materials...) dels anells que oferim, tot i tenir un important estoc de models, ens és impossible tenir-los tots. Per aquesta raó, a la descripció de cada article, indiquem un plaç d'entrega. Si ho necessites per una data anterior a la prevista, posa't en contacte amb Atenció al Client per veure si el tenim en estoc o podem demanar un encàrrec urgent amb enviament express.
 • El lloc de lliurament és el que indica el client en el formulari de compra. Si amb posterioritat a haver fet la comanda has de canviar el lloc d'entrega posa't en contacte amb Atenció al Client per veure si encara és possible fer el canvi.

Puc modificar o cancel·lar una comanda?

 • Per modificar o anul·lar una comanda només ens ho has de comunicar per correu electrònic a Atenció al Client, facilitant-nos el número de la comanda que vols anul·lar. Si ja has pagat per transferència, hauràs de facilitar-nos les teves dades bancàries (número de compte) per poder tornar-te els diners. Aquesta gestió serà únicament possible per escrit (correu electrònic) per a una major seguretat.
 • Si la comanda era per una peça personalitzada només es podrà anul·lar si encara no ha estat fabricada o personalitzada. En tot cas posa't en contacte amb Atenció al Client per trobar-hi alguna solució.

Puc comprar un article del que veig imatges però que no està en la "botiga en línia" ?

 • Hi han articles que no hi són normalment però que a petició els podem incorporar, contacta amb Atenció al Client.

Legislació sobre les compres

 • Als efectes que preveu l’article 4 de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, la persona compradora manifesta que és la titular real de l’operació, i és advertida sobre el fet que les seves dades poden cedir-se a aquelles administracions públiques que, de conformitat amb la normativa, hi tinguin dret d’accés.
 • Si l’import de la compra és superior a 1.000 €, caldrà que la persona compradora ens indiqui el seu núm. de DNI o passaport en vigor. Ens reservem el dret de no procesar la comanda fins no tenir aquesta dada, així com el dret a retornar l'import abonat i anul·lar la comanda si detectem irregularitats o tenim indicis o sospites de possible delicte.

 

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada