Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells d'or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles. Des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosat, o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Aliances de casament i anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

despeses enviament

La mida dels dits és decisiva a l'hora de triar la mida del diamant. Un diamant d'una determinada mida es veurà més gran en un dit petit que en un de gran.

El nostre consell: Si vols comprar una joia amb un o més diamants petits, d'un pes inferior a 0,10 qts., parlar de característiques tècniques, de pureses, proporcions inclús dels possibles colors que poden tenir té poc sentit, o molt menys sentit que quan es parla de diamants més grans. Les seves característiques difícilment s'apreciaran "a la vista" en un espai tan reduït com l'existent en un diamant de menys de 3mm de diàmetre. Inclús arribariem a posar la frontera en els 0,25 qts., per sota de la qual aconsellem comprar una joia amb diamant atenent principalment a si ens captiva el seu disseny, o ens interessa el seu preu,..es a dir, primaríem el que "ens diu el cor" i la butxaca.

Si en canvi, vols comprar una joia que hi dugui un gran diamant, anirà be tenir alguns coneixements tècnics. Hi ha sobretot quatre variables que fan pujar o baixar molt el preu de una aparentment "mateixa pedra"... Si aquest és el teu cas, pren-t'ho amb calma i continua llegint:

Característiques dels diamants

Pes

 • El pes de les pedres precioses es mesura en quirats. Un pes d'un diamant d'un quirat és de 0,20grs.
 • La mesura de pes anomenada quirat es divideix en 100 centèsimes o punts, així que per exemple 25 centèsimes són 0,25 quirats.
 • El preu d'un diamant varia de forma exponencial quan varia el seu pes, és a dir, no costen el mateix 5 diamants de 0,10 quirats que 1 diamant de 0,50 quirats.
 • El preu dels diamants augmenta en el cas d'alguns pesos concrets com 0,10, 0,25 i 1 quirat. Un diamant de 0,25 quirats es valora més per part del públic que un de 0,24, i un 1 quirat ho està molt més que un de 0,99 o 1,01 quirats.
 • El diàmetre del diamant augmenta molt més lentament que el seu pes. Un diamant de 5mms. de diàmetre pesa aprox. 0,50 qts. mentre que un de 4 mms. pesa una mica menys de 0,25 qts.

diametres

Claredat

 • La claredat és la mesura del nombre i grandària d'imperfeccions naturals que hi ha en tots els diamants. La majoria d'aquestes imperfeccions són microscòpiques, i no afecten visualment a la bellesa del diamant. Molts experts consideren que de les 4 característiques bàsiques que es valoren és la que té menys impacte en l'aparença dels diamants, però la seva importància creix quan el diamant augmenta de grandària ja que les facetes són grans i es fan més visibles les imperfeccions . La escala més utilitzada va de FL a P3 per a joieria i és una divisió en 12 graus que van des del major grau de claredat (FL o Flawless) al grau P.
 • Utilitzant una lupa de 10 augments (10X) i ulls experts, els diamants es classifiquen éssent els que tenen menys i més petites imperfeccions els que reben els majors graus de claredat.
 • Nosaltres no venem diamants, ni que siguin petits, de claredat inferior a SI1, i la majoria són VS.

puresa

puresa text

Tall

 • Ideal: Un tall exquisit però molt escàs. Reflecteix gairebé tota la llum que entra en el diamant.
 • Molt bo: Reflecteix gairebé la mateixa llum que un d'ideal, però tenen un preu inferior.
 • Bo: Reflecteix la majoria de la llum que entra. Molt menys car que un amb tall molt bo.
 • Normal: Encara es considera un diamant de qualitat, però no brilla tant com un bo.
 • Dolent: La majoria de la llum no es reflecteix correctament. No venem, ni que siguin petits aquests diamants.

talles-diamant

 Color: Escala IGI del color dels diamants

 • Amb el color es pretén avaluar com de blanc és un diamant: com menys color té, major grau o “qualitat de color”. El millor grau de color és el D, mentre que el més baix és el Z. L'ull humà tendeix sempre a detectar la brillantor abans que el color, amb el que generalment es considera que aquesta és la segona característica més important a l'hora de seleccionar un diamant.
 • D: El millor grau de color, per als diamants més blancs.
 • E: Minúscules traces de color detectables per un gemmòleg expert.
 • F: Petites traces de color detectables per un gemmòleg expert.
 • G/H: Blanc amb traces de color, detectables únicament en comparar un diamant amb un altre diamant de millor grau i fet per un gemmòleg expert.
 • I/J: Blanc amb traces de color, difícils d'apreciar a simple vista. Diamants amb una excel·lent relació qualitat-preu.
 • K/L/M: Lleuger to de color. Interessants per ésser muntats a bon preu sobre or groc, ja que es dissimula millor el seu lleu color -o poca blancor-. Són els diamants amb la millor relació preu-mida.

En resum...

 • Un cop seleccionada la forma, el color i la puresa es passa a escollir el pes en quirats del diamant que encaixi en el pressupost.
 • Si la característica més important per al comprador són els quirats -el pes i la mida, per entendre'ns- és millor triar un tall bo, almenys un color I o J i una claredat o puresa SI1-Si2.
 • Els diamants amb imperfeccions no visibles a simple vista són excel·lents i menys escassos que els FL-IF, per tant més assequibles.
 • Els graus de color G a J tenen una excel·lent relació qualitat-preu, el seu color difícilment es pot distingir per algú no expert.
 • Per a un pressupost major, els colors D a F són els més escassos i per això, són els més buscats.

La nostra classificació

Qualitat Collection: Color D/E, puresa IF/VVS1, talla EXTRA.

 • El top, el millor color River, la millor puresa i la millor talla que es pot aconseguir per un diamant.
 • El seu preu és alt, però el resultat vist a la joia serà “espectacular”. Per aquells que volen la millor qualitat possible en el món dels diamants.

Qualitat Alta Superior: Color G, puresa VVS1/VVS2, talla EXTRA .

 • El seu color extra-blanc Top Wesselton i la seva puresa donen al diamant un color blanc i una brillantor lluminosa. La talla extra li acaba de donar un esclat de llum. Per aquells que cerquen una qualitat molt alta.

Qualitat Alta: Color H, puresa VS1, talla EXTRA

 • El color Wesselton garanteix que el diamant és blanc. El VS1 ens assegura que les seves inclusions són imperceptibles. La talla extra li acaba de donar la brillantor excepcional. Per als que volen diamants de qualitat alta però a un preu raonable.

Qualitat Mitja: Color G/H, puresa VS2

 • Un perfecte equilibri entre color i puresa. Són diamants d'una qualitat ajustada a preus asequibles.

Qualitat Comercial: Color H, puresa SI1

 • Diamants amb un bon color Wesselton i amb alguna molt petita inclusió que només pot veure's amb una lupa de 10 augments. Diamants d'una qualitat molt raonable, a preu molt assequible. Per a pressupostos molt ajustats.

Qualitat Econòmica: Color I, puresa VS2/SI1

 • Diamants econòmics, el color està just per sota del Wesselton i tot i que tenen una molt lleugera tonalitat, un cop muntats, a la majoria de les persones no professionals els hi costa percebre-ho. Una brillantor molt bona i un preu molt accessible.

Els diamants com a inversió

És aconsellable invertir en diamants?

 • Els diamants són considerats una inversió segura, ja que conserven el seu valor en cas de crisis econòmiques.
 • Històricament, el preu dels diamants ha ascendit mica en mica, ja que cada vegada són més difícils de trobar i per tant més escassos. Conseqüentment, són una inversió de cobertura contra la inflació.
 • Els diamants "rodons" o brillants concentren gran part del mercat, per això la seva possibilitat de revenda és superior. Els diamants de menor qualitat quant a la seva puresa, SI3, P1, P2 o P3 o pel que fa al seu color, K, L, M, N e inferiors, tot i poder-se trobar i ésser més econòmics, a l'hora de revendre'ls poden haver dificultats per trobar nous compradors.
 • Per invertir no s'han d'adquirir diamants d'un pes inferior a 0,50 quirats. Han seleccionar-se diamants de grans dimensions, perfectes, sense impureses i d'una brillantor òptima. Una bona opció són diamants des d'una qualitat VVS1 fins a SI1 i d'un color D, E o F, on D és la millor, ajustant sempre al pressupost de la inversió.
 • Una bona talla assegura una brillantor òptima al diamant. L'angle i els acabats de qualsevol diamant determinen la seva capacitat de reflectir llum. Particularment, el tall ideal maximitza la seva brillantor. Aconsellem comprar diamants amb unes bones proporcions i un bon tall.
 • A qualsevol diamant d'inversió sempre ha d'acompanyar-li el seu corresponent certificat, reconegut mundialment. Aquests certificats són grans i extensos, no és una petita targeta plastificada amb una foto, que es lliura en ocasions amb la compra de qualsevol joia amb un diamant per petit sigui.
 • L'estudi del diamant necessari per a la realització d'un certificat té un cost. És un informe minuciós creat per laboratoris gemmològics, on experts analitzen el diamant amb aparells de precisió, microscopis i altres eines per determinar les seves característiques, com ara el pes, color, puresa, simetria..., per això no és aconsellable demanar certificats per diamants petits (menors de 0.25 e idealment per pedres no menors de 0,50 qts.) ja que el cost del certificat, en relació al valor de la pedra, podria ser desmesurat.
 • Els laboratoris més respectats de la indústria del diamant són reconeguts per la seva fiabilitat i la imparcialitat dels seus sistemes de classificació de diamants. Són aquests tres:
 1. GIA: Institut Gemmològic Americà
 2. HRD: Amb seu a Anvers, Bèlgica, és reconegut mundialment
 3. IGI: Institut Gemmològic Internacional

 

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Com podràs veure som professionals i pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada