Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells d'or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles. Des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosat, o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Aliances de casament i anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

despeses enviament¿Com s'envien les compres realitzades ?

Totes les compres s'envien assegurades per missatgeria MRW, al domicili del client o al domicili on aquest ens indiqui, excepte apartats postals.

Quin és el cost de l'enviament?

L'enviament d'una comanda dins la península o les Balears, d'un import superior a 100€, és sense cost i en la resta de destins el servei està parcialment subvencionat.

El preu de l'enviament sempre es veu abans d'acabar la compra.

Tarifes:

 • Península i Balears: Compres fins a 100€ (+iva), depenent del domicili del client, entre 5,95 i 7,95€ (+iva), i per imports superiors és gratuït.
 • Canàries: 20€
 • Ceuta i Melilla:35€
 • Països de la UE: Entre 20 i 35€, depenent de la distància.
 • Altres països: En torn a 60€, pots consultar amb Atenció al Cliente el cost per al teu país en particular.
 • Per compres fetes des de Canàries, Ceuta, Melilla o des de fora de l'UE: Els impostos i despeses de gestió duanera no són inclosos en el preu i les pagarà el client en el moment de l'entrega del paquet. Informa't, abans de realitzar la compra, de quines poden ésser aquestes despeses. Les tarifes varien d'un lloc a un altre i no tenim control sobre elles.
 • Els preus mostrats a la botiga són amb l'iva inclós i són vàlids arreu de l'UE. Quan s'introdueix l'adreça d'enviament apareix el preu sense l'iva, si aquest no és aplicable.
 • En el pagament contra reemborsament l'empresa de missatgeria cobra, en el moment de l'entrega, un 3% (+iva) de la quantitat restant. Aquest import apareix sumat a l'import del transport abans d'acabar la compra.
 • Alguns països poden tenir restringides les importacions de joies. Assegureu-vos de conèixer la legislació del vostre país abans de fer la compra. En cas de dubte, contacteu amb Atenció al Client per estudiar el cas.

Quin és el plaç d'entrega?

 • Gestionem la teva comanda perquè en la data prevista, oferta o confirmada, i en tot cas, en el mínim termini possible arribi on ens hagis indicat. En cada article figura el temps previst d'entrega. Els anells o aliances que s'han de fabricar a una mida concreta i/o fer una gravació personalitzada, tenen un temps estimat d'entrega d'entre 15 i 25 dies, generalment 20.
 • Vacances: En els períodes 22 de Desembre - 6 de Gener i 25 de Juliol - 30 d'Agost el personal fa torns de vacances i les comandes es poden enderrerir. Si la teva comanda ha de coincidir en un d'aquests períodes no dubtis en consultar-nos la data prevista d'entrega.
 • Si necessites un plaç més curt d'entrega o un horari en concret d'entrega, si us plau, contacta amb el nostre equip d'Atenció al Client.
 • Quan l'article està fabricat, el lliurament es produeix en els dos o tres dies posteriors.

Què passa si no estic a casa en el moment de l'entrega?

 • Si el client no hi és en el moment de l'entrega, l'agència de transports el telefonarà per concretar un nou lliurament. Si això no fos possible, deixaran al client una nota d'avís perquè pugui posar-se en contacte amb l'agència i concertar un segon intent de lliurament, sense despeses addicionals. Si no és possible fer-ho, la agència retornarà la mercaderia.
 • Si al client li resulta més còmode, també pot desplaçar-se a les instal·lacions de l'empresa de missatgeria i realitzar la recollida personalment.

Es pot comprovar el paquet en el moment de l'entrega?

 • Si en el moment del lliurament del paquet, aquest estigués visiblement danyat, s'haurà d'indicar en l'albarà d'entrega del transportista i comunicar-nos-ho de manera immediata per escrit al servei d'Atenció al Client per correu electrònic o a través del formulari que es troba al lloc web. De no fer-ho així no es podrà tramitar cap reclamació davant de l'empresa transportista.
 • En qualsevol cas, s'haurà de comprovar que els articles han estat lliurats en perfecte estat abans de les 24 hores següents a l'entrega del paquet.

Com puc saber si la meva comanda ha estat efectuada correctament?

 • Rebràs un correu automatitzat de confirmació de que s'ha rebut la comanda als pocs minuts i una trucada per telèfon i/o un missatge de correu el següent dia hàbil.

Es rep una factura de la compra?

 • Rebràs una factura provisional per correu electrònic un cop haguem rebut el pagament de la comanda i una factura definitiva a l'interior del paquet amb la compra.

Si no rebo la meva comanda, després de rebre l'avís de que s'ha enviat, què he de fer?

 • En el moment de que nosaltres sol·licitem la recollida del paquet per ésser enviat rebràs un codi de seguiment i els paquets arriben al dia hàbil següent (una mica més a Canàries, Ceuta, Melilla, o estranger). Si passat aquest termini no ho haguessis rebut posa't en contacte amb Atenció al Client per trobar la solució. Mai fins ara ens ha passat que l'empresa transportista hagi patit retard en els lliuraments.

He enviat un e-mail i no rebo resposta. Què passa ?

 • Nosaltres contestem a tots els correus electrònics dels nostres clients abans de les 24 hores hàbils següents a la seva recepció. Si no has rebut resposta, si us plau verifica la teva carpeta de missatges de correu no desitjat. Si tot i així, no trobes cap resposta, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon d'Atenció al Client.

 

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada