Seleccioni el seu idioma

garantia

Satisfacció garantida

Volem que quedis totalment satisfet amb la teva compra. Tots els articles es venen amb la garantia europea que estableix la normativa vigent per a tots els països membres de la Unió Europea. Estem tan segurs de la qualitat i exactitud del que indiquem que t'toferim que, si no coincideix amb la descripció, tens 15 dies hàbils per retornar-lo. Per això, disposem d'un ràpid i eficaç servei postvenda amb el que solucionar qualsevol problema que pogués sorgir.

Tots els nostres articles estan garantits durant 10 anys contra qualsevol defecte de fabricació sempre que hagin estat utilitzats sota les condicions normals d'ús determinades per les respectives marques. No es consideren defectes de fabricació:

 • Els danys generals provocats per l'ús indegut o anormal de l'article, així com els cops i esgarrapades provocats per l'ús normal del mateix.
 • La caiguda, pèrdua o trencament de pedres encastades o altres elements aplicats, ocasionats pels cops i les esgarrapades habituals.
 • Les taques o canvis de brillantor en metalls, pedres o altres elements provocats per agents químics externs.
 • Les al·lèrgies.

La garantia no cobreix indemnitzacions a l'usuari o a tercers per les conseqüències de l'ús del producte, ja siguin danys directes o indirectes, accidents soferts per persones, danys als béns aliens al producte, o altres danys que provinguin d'un deteriorament o pèrdua del producte.

garantia

Abans de realitzar una devolució posa't en contacte amb Atenció al Client per veure si és possible trobar una solució.

Condicions per a canvis i devolucions
 • Procediment de devolució: Contacta'ns per sol·licitar la devolució o canvi i t'indicarem el procés a seguir. Un cop rebut el paquet, comprovarem l'estat de l'article i et contactarem de nou per validar la operació.
 • En el cas de que l'article (no l'embolcall o la caixa) s'hagués trencat durant el transport ens hauràs d'avisar dins les 24hrs. següents a la recepció (per tal de que l'empresa de transports es faci càrrec) i el substituirem per un altre idèntic, sense cost. Si això no fos possible, emetrem un abonament al compte que mantens amb nosaltres per un import igual al de l'article malmès, per fer la compra d'un altre article.
 • Si la devolució o canvi es deu a un error per part nostra ens farem càrrec de les despeses de devolució i posterior reenviament.
 • Si la comanda fos retornada pel error de l'empresa transportista ens farem càrrec de les despeses de reenviament. En el cas que l'empresa de logística hagués operat correctament, no ens en farem càrrec.
 • Si la devolució o canvi es deu a motius personals del client, aquest es farà càrrec de les despeses de devolució i re-enviament, si hi ha. Si el nou article escollit no el tenim en estoc en aquell moment, intentarem aconseguir-lo el més aviat possible.
 • No podem acceptar com a canvi o devolució els articles que hagin estat un encàrrec especial, que s'hagin personalitzat, que hagin sofert modificacions, o si s'han demanat a una mida concreta.
 • La devolució de l’import es farà de la mateixa forma que es va rebre el pagament, en un termini màxim de 10 dies a partir de la recepció del producte tornat.
 • Per realitzar el canvi o la devolució, envia l'article ben embalat utilitzant qualsevol sistema de la teva confiança (no podem fer-nos responsables de les pèrdues o danys dels paquets enviats pels clients) de forma que quan nosaltres el rebem estigui l'article, les etiquetes, la garantia, la factura o l'estoig en perfecte estat i que no mostrin signes d’ús o danys.
 • Ens reservem el dret d'exigir una indemnització per a compensar els possibles danys soferts per les mercaderies, així com per recuperar les despeses directes ocasionades per la devolució. No s'acceptaran devolucions que no segueixin el procediment de devolució i malauradament seran retornades, a ports deguts.
 • No admetrem enviaments a ports deguts si prèviament no ha estat així acordat amb el departament d'Atenció al Client.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.