Opinions dels clients

premis bodas net

  • Aliances en or
  • En platí o pal·ladi
  • Anells en acer
  • En titani
  • Amb diamants

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells en acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets només d'acer sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, ceràmica o diamants.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells en titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid i antial·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer,... en or o platí
Una àmplia col·lecció, també per a persones poc convencionals.
Anells amb diamants, d'un ampli ventall de preus, fets només d'acer o titani, en or, en platí o en una combinació d'aquests materials.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

Quant costen unes aliances?

Unes aliances per sempre no són cares

La seva compra representa un considerable desemborsament, així que és ideal tenir tota la informació possible, de manera que no tingueu més dubtes que si us agraden més unes que altres.

El preu de les vostres aliances, sense deixar de ser important, no hauria de ser decisiu. Us acompanyaran durant molts anys, de manera que bé val dedicar temps i atenció a la seva compra. Passats els anys serà, al costat dels records, l'únic que perduri des d'aquell dia. Per això, us donem un consell, no busqueu unes aliances de casament on el preu més econòmic sigui l'únic criteri. Totes les altres tries que prengueu, per al dia del casament, seran només per a aquell dia. Trieu, per sobre de la resta de coses, aquelles que més us agradin, de manera que estigueu convençuts amb l'compra.

És molt difícil d'assenyalar un preu ja que hi ha multitud de possibilitats. A la nostra botiga podeu veure models des de menys de 100€ a més de 5000€.

Algunes parelles decideixen pagar a poc a poc les seves aliances, i comprar-se unes de més qualitat. No dubteu a comentar-ho, si és el vostre cas.

Les aliances d'or, o platí, són les més habituals. Generalment, la de la dona porta un o diversos diamants i per a l'home és relativament habitual posar en la seva aliança un petit diamant, per la part interior. La inclusió d'un diamant afectarà poc a el pressupost i serà un bonic detall.

Fa uns anys, eren sempre llises d'or groc, avui dia hi ha diversitat de colors i molts models amb línies geomètriques, gravats interiors i exteriors, o textures superficials. L'acabat no modifica el preu de les aliances, en la majoria dels casos.

En els últims anys han aparegut anells de casament en acer, titani, fibra de carboni, etc. Tenen èxit ja que són bonics i molt més econòmics que el seu equivalent en or, o platí. Tenen en contra seu que, en la majoria de casos, no serà possible redimensionar-les en un futur, si cal. Un altre metall noble usat últimament és el pal·ladi, té un color semblant a l'platí, és més econòmic que aquest i es pot modificar sempre que sigui necessari.
Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les aliances de noces-, us mostrem un amplíssim assortiment.

Pots llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

preu anells

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Canviaran de color, amb l'ús, els nostres anells d'or blanc?

Depèn, és possible, però no segur: No tot l'or blanc està fet igual

Va ser a mitjans del segle XX quan, amb la finalitat de tenir una alternativa barata al platí, es va començar a donar a conèixer "l'or blanc". Però al contrari del que passa amb altres metalls "blancs" usats per a la fabricació dels anells com el pal·ladi, el platí, la plata, o el titani, l'or blanc no existeix en la natura. Es tracta d'un aliatge, una barreja d'or groc amb altres metalls per tal d'aconseguir, de forma més econòmica, aquest color blanc del platí que tant agrada.

saintmaurice 81404 81405

De la barreja realitzada pel fabricant, dependrà que el teu anell mantingui aquest color blanc inicial.

En la gran majoria dels casos, els anells d'or blanc fabricats a Espanya porten un bany superficial de rodi que li dóna un color gris clar "blanc" molt bonic. Aquesta fina capa de rodi, amb el frec de l'ús diari, es va perdent i queda a la vista l'interior de l'anell. Aquest interior serà, d'un to gris groguenc, més aviat poc atractiu, o d'un color gris més clar, -gairebé del mateix color que la capa superficial que s'ha anat perdent-.

Per aconseguir un anell d'or blanc amb una composició més clara cal afegir pal·ladi (un metall de la família del platí) que té l'inconvenient de tenir un alt preu, per tant un anell d'or blanc "pal·ladiat" serà més car que si no ho és.

Els fabricants espanyols d'aliances no solen utilitzar pal·ladi per als seus aliatges, per aconseguir un preu més baix, en canvi, els fabricants "premium" de fora de les nostres fronteres, amb els que treballem, sí que ho fan servir -per als seus anells d'or blanc de 750 mls.(18k) i de 585 mls.(14k).- i aconsegueixen anells que gairebé no canvien de color mantenint la seva bellesa original.

Acostumem a fer la comparació amb aquest exemple:

Si per fer un pastís de pa de pessic amb cobertura de xocolata per sobre, vols que sota la cobertura quedi a la vista un intens color xocolata millor serà fer la massa amb xocolata negra, encara que sigui més car, en lloc d'usar una xocolata amb llet que serà més econòmica, veritat? Doncs això exactament és el que passa amb l'or blanc, depenent de com es faci la massa, serà el resultat.

oro blanco rodiado

Pots veure els nostres consells per a tenir cura dels teus anells al nostre apartat "cuidar les joies"

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Es ratllen per igual totes les aliances?

Les petites ratlles superficials són el reflex del teu dia a dia

No tots els aliatges utilitzats per fer anells tenen igual duresa, però fer una llista ordenada no és fàcil, més enllà de dir que, els més tous, són la plata i l'or de 9 quirats i que els més durs són el platí, el or blanc i alguns tipus d'acer.

Cada fabricant escull utilitzar un aliatge o un altre tenint en compte la duresa, el color i el preu final que vol aconseguir per als seus anells.

Les ratlles sobre la superfície de dos anells del mateix metall, després d'un temps d'ús, encara que siguin iguals, es podran veure diferents, a simple vista. Així, les ratlles sobre un acabat matisat sedós es veuran més fàcilment que sobre un acabat polit o un acabat molt rugós.

Si vols que les ratllades passin el més desapercebudes possible has de triar una superfície polida on la brillantor amagui la ratllada als nostres ulls, una superfície amb dibuix o molt rugosa, que la dissimuli.

En qualsevol cas, et recomanem llegir els nostres consells i, pel seu baix cost, fer restaurar els anells cada cert temps.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

anillo seda anillo rugoso

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Cal que les dues anells de casament siguin iguals?

Si teniu estils diferents, per què no porteu anells diferents?

Tu i la teva parella esteu fets un per l'altre, però cadascú té el seu propi estil personal.

Heu pensat en la possibilitat de que tots dos pugueu escollir un model diferent d'anell per al casament, aquell que millor expressi el seu gust individual? Moltes parelles ens ho plantegen i és una possibilitat fàcil de resoldre. Us suggerim intentar trobar un element comú entre elles: la mateixa forma, el mateix acabat de la superfície o un mateix color, per exemple.

Aquí us en deixem una mostra però amb els configuradors (un, dos i tres) que tenim a la vostra disposició en podeu fer-vos mil i una possibilitats...,i un cop dissenyats veureu el preu oficial.

Podeu llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Nupcialix Saint Maurice1 Nupcialix Saint Maurice2

Nupcialix Saint Maurice3 Nupcialix Saint Maurice4

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

El yin i el yang de les aliances: Or blanc i or negre

Com la nit amb la seva lluna, com la nit i el dia. Fosca i radiant al mateix temps

Us mostrem una de les col·leccions més boniques, de les que hem incorporat al nostre assortiment d'aliances de casament: Nightline de Sant Maurici.

A la combinació -ja clàssica- en or groc i blanc el va seguir, amb molt d'èxit, la d'or blanc i rosa. No obstant això, Saint Maurice, com a fabricant prèmium, no es va quedar aquí sinó que ha fet un pas més creant l'impressionant contrast de l'or blanc i or negre de la col·lecció Nightline de Saint Maurice.

Una col·lecció amb uns acabats de gran qualitat que harmonitzen el conegut color de l'or blanc i el nou color gris fosc, gairebé negre, tant en matisat com en polit. En aquests anells, l'or negre no és un bany superficial sinó que l'interior de l'anell està realitzat en un aliatge d'or negre, de manera que la diferència de colors es mantindrà al llarg del temps.

Les combinacions possibles són tan increïbles com gairebé il·limitades, podent-se realitzar també en platí + or negre / pal·ladi + or negre.

Tots els anells, tenen l'interior arrodonit "confort" que ofereix la màxima comoditat en ser portats diàriament.

Aquí us deixem una mostra, podeu veure els models de la col·lecció, amb els seus preus, en la nostra botiga online o a la pàina de Saint Maurice

També és possible crear-se una aliança personalitzada escollint com a metalls or blanc i or negre en el seu configurador. En aquest cas el límit de models possibles el posarà la vostra imaginació...

Podeu llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Nupcialix Saint Maurice1 Nupcialix Saint Maurice3

Nupcialix Saint Maurice2 Nupcialix Saint Maurice4

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Unes aliances úniques

Quina parella no ha desitjat sempre que el seu casament fos únic?

Mesos i mesos d'esforços per a que tot surti bé, per a que sigui un gran dia, per a que els convidats quedin contents, i és clar, per a que aquest dia únic quedi gravat en la vida de la parella... I si únic és aquest dia, únics haurien de ser els anells escollits com a símbol.

Sempre busquem anells que puguin sorprendre, i el nostre catàleg és un fidel reflex. Avui et presentem uns anells d'or diferents al que estem acostumats a veure. Van gravats per l'exterior amb els dos noms de la parella o amb el nom d'un dels dos.

Els podem fer en els tres colors d'or habituals: blanc, groc o rosat, i els hi podem afegir un, dos o tres diamants. Tot plegat per un preu més que interessant.

Pots veure totes les possibilitats de la col·lecció clicant a la pestanya superior "special" a través d'aquest enllaç. A continuació et mostrem uns exemples:

Pots llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

eva-hugo-1eva-hugo-2eva-hugo-3Carolina

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat!!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Cercador d'informació

Opinions dels clients

premis bodas net

Entrada