aliances-nightline

Com la nit amb la seva lluna, com el dia que acompanya sempre a la nit...
Fosca i radiant, al mateix temps, així és potser la col·lecció més especial de totes les que podem mostrar-te. Unes aliances que sorprenen pel seu joc de colors, el blanc "habitual" al costat d'un gris fosc sorprenent.
 
Així és la col·lecció d'aliances de casament Nightline de Sant Maurice.
 

A la combinació -ja clàssica- en or groc i blanc el va seguir, amb molt d'èxit, la d'or blanc i rosa. No obstant això, Saint Maurice, com a fabricant prèmium, no es va quedar aquí sinó que ha fet un pas més creant l'impressionant contrast de l'or blanc i or negre de la col·lecció Nightline de Saint Maurice.

Una col·lecció amb uns acabats de gran qualitat que harmonitzen el conegut color de l'or blanc i el nou color gris fosc, gairebé negre, tant en matisat com en polit. En aquests anells, l'or negre no és un bany superficial sinó que l'interior de l'anell està realitzat en un aliatge d'or negre, de manera que la diferència de colors es mantindrà al llarg del temps.

Les combinacions possibles són tan increïbles com gairebé il·limitades, podent-se realitzar també en platí + or negre / pal·ladi + or negre.

Tots els anells, tenen l'interior arrodonit "confort" que ofereix la màxima comoditat en ser portats diàriament.

Aquí us deixem una mostra, podeu veure els models de la col·lecció, amb els seus preus, en la nostra botiga online o a la pàina de Saint Maurice

També és possible crear-se una aliança personalitzada escollint com a metalls or blanc i or negre en el seu configurador. En aquest cas el límit de models possibles el posarà la vostra imaginació...

Podeu llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Nupcialix Saint Maurice1 Nupcialix Saint Maurice3

Nupcialix Saint Maurice2 Nupcialix Saint Maurice4

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar