aliances-diferents

Si teniu estils diferents, per què no porteu anells diferents?
Heu pensat en la possibilitat de que tots dos pugueu escollir un model diferent d'anell per al casament, aquell que millor expressi el seu gust individual? Moltes parelles ens ho plantegen i és una possibilitat fàcil de resoldre.
 
Us suggerim intentar trobar un element comú entre elles: la mateixa forma, el mateix acabat de la superfície o un mateix color, per exemple.
 

Tu i la teva parella esteu fets un per l'altre, però cadascú té el seu propi estil personal, sovint irrenunciable.

Hi ha moltes possibilitats de que tots dos pogueu escollir un model diferent d'anell per al casament. Tant si és escollint dos models que es poden configurar a gust de cadascun dels dos, com agafant dos models absolutament diferents. Moltes parelles s'ho plantegen i ens ho comenten "entre dubtes" pensant si és una possibilitat fàcil de resoldre, o habitual. Nosaltres sempre suggerim d'intentar trobar un element comú entre elles: La mateixa forma, el mateix acabat de la superfície o un mateix color, per exemple. Fins i tot un gravat "especial" pot ser el nexe d'unió entre els dos anells.

Dins la nostra botiga online podeu trobar infinitat de propostes i, a més, amb els configuradors (un, dos i tres) que tenim a la vostra disposició en podeu fer-vos mil i una possibilitats...,i un cop dissenyats veureu el preu oficial.

Podeu llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Nupcialix Saint Maurice1 Nupcialix Saint Maurice2

Nupcialix Saint Maurice3 Nupcialix Saint Maurice4

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar