Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells d'or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles. Des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosat, o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Aliances de casament i anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però darrerament han anat apareixent altres alternatives per a les parelles. Així va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

conjunto anillos zirconio

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el zirconi un nou metall escollit per a la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

 • El zirconi s'obté del zircó, una pedra preciosa coneguda des de l'antiguitat. Els perses la van anomenar "zargun" que significa "color daurat" i d'aquí procedeix el seu nom. Va ser descobert el 1789, però fins al 1914 no es va obtenir el metall pur. En el seu estat natural és d'un color gris platejat, brillant, similar a l'acer o al titani.
 • Tot i que "zircònia" i "zirconium" sonen similars i s'escriuen gairebé igual no podrien ser més diferents. La zircònia, comunament anomenada zirconita, és una pedra sense valor que es fabrica per ser el substitut de el diamant, en bijuteria o joieria barata.
 • El zirconi és un metall dúctil, mal·leable i refractiu que té una resistència molt alta a la corrosió i el trencament. Durant anys s'ha utilitzat en la indústria espacial, aeronàutica i fins i tot mèdica. La indústria de l'energia nuclear demanda gairebé el 90% de la seva producció mundial.
 • El zirconi no presenta un perill per al medi ambient, és biocompatible, no tòxic i no produeix al·lèrgies, ja que és pràcticament un element pur i no conté cap dels irritants que poden estar presents en altres materials. De fet, igual que el titani.
 • Per aconseguir el color negre s'escalfa a una temperatura molt alta provocant una reacció química -oxidació- superficial, i el resultat és una fina capa d'òxid de zirconi d'un intens color negre que es mantindrà al llarg de el temps.
 • La capa de zirconi negre obtinguda, un cop polida, té un tacte sedós i és més dura que el zirconi natural, d'una duresa equivalent al safir que és la pedra preciosa natural més dura, després del diamant. Sent molt dur, el zirconi negre pot ratllar-se si es colpeja amb altres metalls, roques, etc. De vegades, si l'anell entra en contacte amb un altre metall més tou, com l'or, aquest pot transferir metall a la superfície del zirconi negre, simulant una ratllada. En aquest cas, el metall transferit es pot eliminar amb un drap, un netejador de cuina i aigua tèbia. A un anell de zirconi negre no li afecten els productes químics comuns i no necessita cures especials.

zircon zirconita

zirconio metal

Els anells i les aliances de casament realitzats amb zirconi que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb tecnologia capdavantera, expressament per a tu segons les teves necessitats. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

És possible realitzar un gravat interior a làser amb un missatge especial i personalitzat. La part interior dels anells és corbada, per assegurar un ajust confortable al dit. Conèixer correctament la talla és molt important ja que, a causa de la duresa del material, és difícil canviar la mida dels anells.

Comparant el zirconi, amb altres "nous" materials foscos com el titani, el tàntal o el carboni:

 • El zirconi és més dur, més pesat i molt més fosc que el titani, i més lleuger que l'acer i el tàntal. En els anells de zirconi és possible modificar la talla en un o dos números.
 • El carboni, -que no és un metall-, és negre com el zirconi i és molt més lleuger, amb diferència.
 • Els tres materials són molt agradables de dur per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Gràcies per visitar-nos. Per qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Veure els models, amb els seus preus i les seves característiques

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

La teva opinió és important per a nosaltres. Envia'ns el teu valuós testimoni. Aquests són alguns testimonis dels nostres clients.

Els anells no poden ser més bonics.
El tracte d´Elena i la seva paciència provant mesures i formes fins a arribar a la que mes ens agradava i ens sentíem a gust va ser molt gratificant.
Vam acudir allà ja que tinc problemes d'al·lèrgies i ells tenen tota mena de materials d´alta qualitat per a persones amb pell delicada.
Gràcies de veritat.
 
Data d'enviament: 29 December 2021
Escrit per: Roser
Gavà
Mi marido y yo estamos muy contentos con el personal de Aliances Barcelona, sin duda la mejor tienda de alianzas de Cerdanyola del Vallès.
Pudimos ver sus productos en la web. Han sido muy amables y Josep Maria ha estado a nuestro lado en todo momento para ayudarnos a pedir los anillos.
Las alianzas son una pasada. Totalmente recomendable esta tienda
 
Data d'enviament: 26 December 2021
Escrit per: Fran J. Velasco
Barcelona
Molt contents amb els anells que vam escollir. Anàvem molt perduts en cuant a l´elecció de l´anell i ens van assesorar i guiar amb molta profesionalitat i un tracte molt proper. Ho recomanem sens dubte.
 
Data d'enviament: 23 July 2021
Escrit per: Alba
Cerdanyola del valles
Trato cercano y asesoramiento profesional. Muy contenta con el anillo de pedida escogido, y la atención postventa para arreglar la talla!
 
Data d'enviament: 10 April 2021
Escrit per: Alba
Cerdanyola del Vallès
Estem molt contents amb el resultat, vam anar per recomanació d´uns amics. El tracte impecable, molta rapidesa, preus molt ajustats i una molt bona qualitat. Sens dubte o recomanaré a amics/familiars. Moltes gràcies per la feina ben feta!!
 
Data d'enviament: 12 March 2021
Escrit per: Carla Garrido
Sant Fost de Campsentelles
Magnífic tracte i un servei excepcional. Gràcies
 
Data d'enviament: 06 November 2020
Escrit per: Provi
Uns anells preciosos, una molt bona atenció en tot moment. Amb tantes opcions i tan maques, si no saps el que vols, et costarà decidirte només per uns.
Moltes gràcies a Nupcialix.
 
Data d'enviament: 10 September 2020
Escrit per: Marta
Calafell
El trato ha sido estupendo. Hace 4 años compre las alianzas con ellos. Y este año he perdido la mía ?. Me han ayudado a conseguir exactamente el mismo modelo pese a estar descatalogado. Y todo mucho más rápido de lo que esperábamos. Lo recomiendo totalmente. Testimonio dejado, como reseña, en Google.
 
Data d'enviament: 10 June 2020
Escrit per: María José Bermejo
Madrid
¡Recomendable, sin duda alguna! Compré mis alianzas en invierno, y cuando tocó la hora de grabarlas, me di cuenta de que la mía no me cabía. A pesar de haber pasado un largo tiempo, esta agradable pareja me cambió mi alianza sin ningún problema. A pesar de la situación del Covid-19, ¡las he tenido a tiempo y listas para nuestro enlace! Servio inmejorable. Atención personalizada. ¡Recomiendo 100x100!. Testimonio dejado en Bodasnet.
 
Data d'enviament: 09 June 2020
Escrit per: Lydia
Cerdanyola del Vallès
Trato cercano. Los conocimos en una feria y desde el primer momento nos hicieron sentir muy cómodos, enseñándonos todo tipo de anillos y ofreciendo todas las opciones posibles. El trato ha sido genial y los anillos que finalmente elegimos nos encantan. Era exactamente lo que buscábamos. Testimonio dejado en Bodasnet
 
Data d'enviament: 06 June 2020
Escrit per: Ramsés
Terrassa
Contentísimos con nuestras alianzas! En Nupcialix nos han tratado genial, son muy cercanos, nos asesoraron muy bien a la hora de escoger nuestras alianzas y la relación calidad precio estupenda, además dada la situación por el covid nos han mantenido informados en todo momento y nos han ofrecido todas las facilidades posibles, 100% recomendables.
 
Data d'enviament: 04 June 2020
Escrit per: Elisabet
Terrassa
Preciosas alianzas. Estamos encantados de haberles escogido para comprar las nuestras. Son bonitas, cómodas y el trato con ellos ha sido amable y rápido en todo momento. Gracias por todo.
 
Data d'enviament: 03 June 2020
Escrit per: Neus
Vallirana
Buscábamos unas alianzas que se salieran un poco de lo habitual, y nos encontramos con ellos en Internet. Su catálogo simplemente nos encantó! De no ver absolutamente nada que nos guatara en otros sitios, a no poder decidirnos con sus productos porque nos guataban muchos de sus productos. Lo hicimos todo por Internet y WhatsApp porque nosotros vivimos en Madrid, el trato fue impecable siempre! Y las alianzas son increibles!! Gracias por todo!
 
Data d'enviament: 03 June 2020
Escrit per: Javier
Madrid
¡Inmejorable! Desde las opciones que tienen de alianzas hasta la atención, todo impecable. Muchísimas opciones de alianzas todas ellas increíbles, para todos los gustos, de acero, titanio, plata, oro, mezcla, etc., la mejor relación calidad-precio del mercado hemos mirado mucho. A la hora de contactar con ellos, al ser de otra ciudad, nos ofrecieron muchas comodidades a la hora de elegir y ver, hablando, haciendo vídeos, fotos... ¡Superamables y atentos! Incluso, con todo esto del Coronavirus, se han estado preocupando por cuándo cambiábamos la fecha, para que nos llegaran seguro. De parte de Javi y Esther, ¡mil gracias! No podíamos haber escogido mejor sitio para encargar nuestras alianzas. Testimonio dejado en Bodasnet
 
Data d'enviament: 03 June 2020
Escrit per: Esther Sánchez
Madrid
Perfecte, i ràpid. Encantat amb tot.
 
Data d'enviament: 02 June 2020
Escrit per: Marc
Andorra la Vella
Estamos muy contentos con el servicio, desde el primer momento nos dedicaron mucha atención hasta que dimos con nuestra alianza perfecta. Totalmente recomendado por calidad, precio y atención.
 
Data d'enviament: 13 April 2020
Escrit per: Patricia
Barcelona
Alianzas preciosas. Sitio perfecto para encontrar las alianzas. Tienen muchísima variedad y para todos los presupuestos. Son muy amables y pacientes. No dudaría en recomendarlo a cualquiera, estamos encantados. Muchas gracias por vuestra atención. Testimonio dejado en Bodasnet.
 
Data d'enviament: 09 April 2020
Escrit per: Silvia
L’Hospitalet de Llobregat
Compré por Internet y todo muy fácil y rápido. Si tienes alguna duda puedes ponerte en contacto con ellos por WhatsApp y te lo solucionan sin tardar. Sin duda recomendable cien por cien. Testimonio dejado, como reseña, en Google.
 
Data d'enviament: 02 April 2020
Escrit per: Flor Alvarez
Gijón
Excelente experiencia. Gran variedad de modelos y materiales diferentes pero lo mejor de todo el trato. Paciencia infinita con nosotros porque con tanta variedad nos fue difícil decidirnos por las alianzas que más nos gustaban. Sin duda recomendable 100%.
 
Data d'enviament: 01 April 2020
Escrit per: Pilar
Vallirana
Encantados con las alianzas, totalmente fiable al 100%, la talla, el modelo, la inscripción, un trabajo estupendo. Gestionado todo a distancia, y una comunicación espléndida, atentos. Deseando que llegue el día para tenerlas para siempre.
 
Data d'enviament: 26 March 2020
Escrit per: Francisco
Santa Cruz de Tenerife
Dicidimos buscar algo fuera de las típicas alianzas de oro, y fuimos a la tienda. Josep Maria es una persona excepcional, amable y con mucha paciencia. Tienen de diversos materiales y diseños muy variados. Nosotros personalmente estamos encantados. Sin duda, os recomiendo que vayáis !!!.
 
Data d'enviament: 26 March 2020
Escrit per: Luisa
Castellbisbal
Molt contents amb l´atenció rebuda dedicant tot el temps i esforç possible a satisfer les nostres peticions. També puntuals, seriosos i rigurosos amb les cites i el temps d'entrega de les aliances. Moltíssima varietat per elegir i productes de qualitat. 100% recomanable.
 
Data d'enviament: 14 March 2020
Escrit per: Albert i Núria
Sant Fost de Campsentelles
Están especializados en alianzas, tienen muchísima variedad y son muy amables y atentos. Íbamos con el tiempo justo y en una semana teníamos los anillos. Recomendable 100%.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 13 March 2020
Escrit per: Sheila Albarracin
Palau Solità i Plegamans
Recientemente compramos nuestras alianzas aquí. Todo online. Desde el primer momento muy atentos a las dudas que nos surgieron, el contacto directo por Whatsapp. Una vez comprados, confirmaron con nosotros que las tallas eran correctas antes de empezar a producirlos. Para el envío, también contacto directo desde que se mandó hasta que llegó al destino. El trato no ha podido ser más personalizado. Y las alianzas, económicas y muy bonitas. Estamos muy satisfechos.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 13 March 2020
Escrit per: Zoraida Pérez
Madrid
Lo hicimos todo online y la verdad que nos han encantado. Mucha variedad, trato muy cercano a pesar de hacerlo todo online. Muy buena experiencia!.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 10 March 2020
Escrit per: Verónica Redondo
Hernani
Solo pasamos a preguntar y acabamos comprando nuestros anillos. Porque? Porque salieron económicos y de muy buena calidad. Atención perfecta y te hacen sentir muy cómodos. Lo recomendamos sin duda!.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 08 March 2020
Escrit per: Sandra López
Rubí
Estamos muy contentos con nuestras alianzas! Tienen gran variedad de modelos, y de muy buena calidad. Ellos son encantadores y muy profesionales. Trato muy familiar, los recomendamos 100%
 
Data d'enviament: 06 March 2020
Escrit per: Arantxa
Gavà
Nos atendieron muy bien. Tienen muchas opciones y a un precio muy aceptable. Totalmente recomendable.
Testimoni deixat, como a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 06 March 2020
Escrit per: Ramses Laguna
Terrassa
Gran variedad donde escoger, buena calidad-precio y muy buenos profesionales. Muy contenta.
 
Data d'enviament: 04 March 2020
Escrit per: Maite
Manresa
¡¡¡Mi pareja y yo estamos muy contentos!!! Las alianzas son preciosas, justo lo que escogimos y llegaron algo antes de lo previsto. La atención personalizada y super atenta, gracias Josep María. Desde luego lo recomiendo 100 x 100.
 
Data d'enviament: 02 March 2020
Escrit per: María Guadalupe
Basauri
Excelente atención y amplia variedad de anillos (oro, acero, titanio,...). En su tienda física tienen un gran muestrario de los anillos de la web, lo que facilita la elección. Muy satisfechos con nuestra compra!.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 29 February 2020
Escrit per: Anabella Neira
Mataró
Una tienda pequeñita con una cantidad de opciones que no pensarias que podrian tener. Trato muy amable y dedicado. Te asesoran enseguida por el camino correcto cuando mas o menos les dices lo que buscas. Los conocimos en una feria de bodas, fui a buscar el anillo de compromiso de mi chico, y volveremos para elegir las alianzas de la boda.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 24 February 2020
Escrit per: Cristina Lucas
Badalona
Totalmente recomendables. Nos pusimos en contacto con ellos y respondieron inmediatamente. Muy atentos y profesionales. Su catálogo es totalmente distinto al de una joyería convencional, aunque tienen para los más clásicos también. No lo dudéis, quedaréis totalmente satisfechos. Testimonio dejado en Bodasnet.
 
Data d'enviament: 22 February 2020
Escrit per: Sandra Abella
Quart de Poblet
Compramos las alianzas y se portaron súper genial tuvimos un pequeño problema por una equivocación nuestra y nos la solucionaron rápidamente, un servicio rápido y personalizado, la entrega muy rápida, totalmente de confianza, 1000% recomendable, os recomendamos que pidáis el medidor antes de todo.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 22 February 2020
Escrit per: Mila Ivan
Almería
Ha sigut un plaer escollir les nostres aliances amb ells. En la seva botiga s´hi poden trobar una gran varietat tant de models com de metalls i compleixen els terminis d´entrega. Són molt amables i atents. Estem encantats!
 
Data d'enviament: 22 February 2020
Escrit per: Núria
Sant Sadurní d´Anoia
Un trato super cercano, amable y personalizado que se agradece cuando se está un poco perdido. La variedad donde escojer es casi infinita. Un local que no se puede dejar de visitar si se necesitan una alianzas de boda.
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google.
 
Data d'enviament: 18 February 2020
Escrit per: Jonás Hernández
Cerdanyola del Vallès
Lugar perfecto para llevar contigo un anillo de boda para toda la vida.
El trato es espectacular, Josep María, es una persona honesta, y se nota que trabaja con cariño por el cliente.
Nosotros llevamos las alianzas desde el 2016 y no hemos parado de recomendarlo a la gente, y si surge alguna duda o problema, lo soluciona de forma efectiva y rápida.
Una pasada
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google
 
Data d'enviament: 01 February 2020
Escrit per: Carlos Medina
Sant Quirze del Vallès
Grandes profesionales, muy pacientes. mucha tranquilidad y hacen q decirdirte por unas alianzas sea sencillo cuándo en realidad no lo es...
Fuimos a comprar nuestras alianzas en Nupcialix y lo recomendamos al 100%. Tienen todo tipo de alianzas y además las personalizan a tu gusto. Estamos encantados con nuestros anillos y los llevaremos felices en nuestro gran día!!
 
Data d'enviament: 31 January 2020
Escrit per: Virginia
Viladecans
I can fully recommend this company - friendly, helpful and speedy service with top quality products.
Puc recomanar aquesta empresa, ofereixen productes de primera amb un tracte molt amable i servei ràpid. Un deu!
Testimoni deixat, com a ressenya, a Google
 
Data d'enviament: 31 January 2020
Escrit per: Jane Frances Sutcliffe
Illes Balears
Alianzas de acero fue nuestra decisión y lo único que llevábamos claro cuando fuimos a conocerlos y ver sus alianzas. Tienen infinidad de anillos, al ser acero son poco personalizables pero perfectos. Ellos son maravillosos y superdulces en el trato. Fuimos a la tienda con nuestro hijo pequeño y le dejaron jugar en la trastienda y todo. Gracias.
Testimoni deixat a bodasnet.
 
Data d'enviament: 21 December 2019
Escrit per: Dámaris Rosa Fernández
Manresa
Tienda estupenda, gran variedad de modelos y diferentes materiales, buscábamos anillos en acero u otros materiales menos convencionales. Es el lugar dónde hemos encontrado más variedad, además del buen trato recibido y la seriedad en la venta cumpliendo los plazos y todas las expectativas. Sin dudarlo 100% recomendable.
 
Data d'enviament: 30 November 2019
Escrit per: Laura
Sant Andreu de la Barca
Fantastic tracte i uns anells magnifics. Molt recomanable.
 
Data d'enviament: 28 November 2019
Escrit per: Pepa
La Garriga
Nos atendieron siempre muy bien y nos enseñaron mucha variedad de alianzas. Los anillos llegaron a tiempo y de muy buena calidad. Son perfectos. Testimonio dejado en bodasnet
 
Data d'enviament: 17 November 2019
Escrit per: Sara
Ripollet
Todo super bien, profesionales y en menos tiempo del planeado y me encantan mis anillos, gracias. Testimonio dejado en bodasnet
 
Data d'enviament: 04 November 2019
Escrit per: Angel Luis Matos
Barcelona
Nuestra boda la organizamos en un mes y medio... lo decidimos y en pocos días teníamos nuestra boda, la que queríamos, informal, sencilla ... pero con muchos detalles!
Dos semana antes de la fecha nos pusimos a buscar anillos (así somos jejeje), los queríamos especiales, de acero o titanio, encontramos la página pero los plazos nos daban un poco de miedo con las medidas, etc. En fin, les llamamos y nos atendieron ese mismo sábado, estaban de mudanzas, no tenían la nueva tienda aún abierta pero nos hicieron ese GRAN FAVOR y nos atendieron estupendamente! Un trato excelente, unas personas geniales y muy profesionales, a pesar de que fuimos con muy poco tiempo lo consiguieron! Tuvimos los anillos que queriamos!
Estamos inmensamente agradecidos y por supuesto lo recomendamos a 1000%. Tienen unas alianzas preciosas y originales! Saludos
 
Data d'enviament: 27 September 2019
Escrit per: Cristina
Monistrol de Calders
Descubrimos esta tienda buscando por internet anillos "no convencionales" y cuando vimos que tenían tienda física en Cerdanyola del Vallès, aún siendo de Calafell, nos animamos a ir y ver los anillos físicamente. Tienen anillos hechos con muchos materiales y con la posibilidad de combinarlos, ponerles alguna piedra, etc... La atención de los propietarios es inmejorable. Son muy amables, muy cercanos y muy profesionales. Se implican para encontrarte el anillo que buscas y se preocupan para que tengas los anillos dentro del plazo indicado. Nosotros quedamos encantados con el trato recibido y, los anillos, han quedado super bonitos, !nos encantan!. Sin duda alguna, si buscas algo diferente, contacta con ellos o ves a verlos, no te defraudaran!
 
Data d'enviament: 06 September 2019
Escrit per: Esther y David
Calafell
Estem encantats amb els anells. Són una preciositat i molt originals amb tot el cos de l´anell rodó. Ens van arribar abans del que esperàvem i ens van encantar, els vam trobar encara més bonics que en la fotografia de la pàgina web. Gràcies perquè lluïm amb molt orgull i il·lusió aquests anells diferents del que se sol veure.
Elisenda i Ròmul
 
Data d'enviament: 16 August 2019
Escrit per: Elisenda Camps Bassets
Santa Cristina d'Aro
Encantadisima, estuvimos buscando algo difererente, miramos muchas joyerías y webs, aquí encontramos gran variedad, en nuestro caso buscaba en titanio y mirando fotos ahí estaban mis anillos, lo supimos en cuanto los vimos, tuve la suerte de vivir cerca y fui a la tienda, el trato fue encantador, yo ya venía con mi idea fija.. pero aún así se involucraron y me enseñaron varias opciones, no cambié de idea, pero realmente tienen alianzas preciosas y variedad, muchas gracias por la atención.
 
Data d'enviament: 09 August 2019
Escrit per: Ana Corominola
Montcada i Reixac
Estamos muy contentos. Le ha gustado mucho el anillo de pedida. Me han tratado muy atentamente y han aconsejado. Muy cercanos y cordiales
 
Data d'enviament: 04 August 2019
Escrit per: Andrés
Cornellà de Llobregat
Las alianzas más bonitas del mundo. Encantadores y atentos en todo momento. Al ser de Madrid no podíamos ir a verlas a la tienda, y nos mandaron vídeos probando en la mano las que nos habían gustado, y todas las fotos que les pedimos. Queríamos unas alianzas originales y diferentes, después de mirar y mirar, definitivamente este era nuestro sitio... Cuando al final pudimos ir a verlas, nos atendieron con mucho cariño y paciencia. Nos sacaron alianzas de todo tipo, nos probamos un montón, y tuvieron una paciencia infinita. La inscripción nos la pensamos después, y cuando la supimos llamamos por teléfono para decírsela. A las dos semanas las teníamos en casa, tan preciosas... Recomendable 100%. Testimonio dejado en bodasnet
 
Data d'enviament: 16 July 2019
Escrit per: Carmen Ruiz
Madrid
Alianzas sencillas. Buscábamos unas alianzas que fueran diferentes. Que no fueran las típicas de oro, ya que a ninguno de los dos nos gusta. Estuve buscando por internet alianzas de otro tipo de material y más económico. Al final encontré esta web, que ofrecen alianzas de todo tipo, tamaños, materiales... Sin duda tienen un montón donde elegir y ellos son encantadores. Testimonio dejado en bodasnet
 
Data d'enviament: 26 June 2019
Escrit per: Rosa
Badalona
Impresionante. No hay nada igual en toda España, o yo no lo supe encontrar.
Me paseé por todas las joyerías de Madrid, y en todas nos enseñaban lo mismo. Cuando preguntaba por otros diseños y colores, me miraban como si estuviera loco. Ya estaba desesperado y resignado a acabar comprándome una alianza que no me gustaba y encima tener que pagar un dineral.
Buscando por internet les encontramos y me enamoré de lo que vi. Tanto es así, que fuimos a posta desde Madrid a Barcelona (que es donde tienen su tienda física). El viaje valió la pena, porque ya tenemos los anillos perfectos. Cada uno de su estilo, materiales y colores, pero a la vez perfectamente conjuntados. Me parece todavía increible que haya sido posible.
Mi alianza es color plata y negro y de titanio y carbono. La de mi futura mujer es de Oro blanco y rosado. Y aún así, están completamente conjuntados, de tanta variedad que tienen en la tienda.
Si buscas algo distinto, ya sea en materialeso diseños, o un trato excelente, no dejes de pasarte por ahí, o echar un ojo a su tienda online. Y si quieres algo tradicional, también lo tienen!
De verdad, que no puedo sino recomendarlos hasta el infinito. Escribo esto tras haber recibido mis anillos, y quedando un 1000% satisfecho.
Gracias, gracias, gracias!!! Sin vosotros, hubiera pasado el resto de mi vida con un anillo que no me diría nada. Testimonio dejado como reseña en Google.
 
Data d'enviament: 26 June 2019
Escrit per: Alejandro Iturmendi
Madrid
Unos anillos inolvidables. Nos encantó, ¡lo recomendamos! El servicio y el trato fue estupendo. En todo momento nos aconsejaron y nos guiaron a escoger nuestro anillos. Testimonio dejado en bodasnet.
 
Data d'enviament: 16 June 2019
Escrit per: Elisabet Pons
Cerrdanyola
Totalmente recomendable. Justo lo que buscábamos. Seriedad, profesionalidad y muy simpáticos.
 
Data d'enviament: 15 June 2019
Escrit per: Manuel Arenas
Sabadell
Estamos super más que contentos, encontramos nuestras alianzas de titanio a un precio inmejorable, un servicio y amabilidad de 10 y sobre todo, llegaron varios días antes de lo previsto, muchas gracias por todo.
 
Data d'enviament: 13 June 2019
Escrit per: Angel García
Barcelona
Estamos encantados con ellos, y con nuestras alianzas, nos atendieron genial. Son muy amables, tienen mucha variación y te dan muy buenos consejos, los recomendamos 100%.
 
Data d'enviament: 12 June 2019
Escrit per: Gemma
Martorelles
Muy recomendable. Tienen una gran variedad de alianzas, de todos los metales y precios. Nosotros las buscábamos de acero y pudimos elegir entre una gran variedad de modelos y estilos. El trato excelente, son muy amables y te aconsejan sobre lo que buscas, en ningún momento intentan venderte otras más caras o de otro metal más caro como nos pasó en otra joyería. Recomendable 100% tanto para alianzas clásicas como para modelos originales y de materiales no tan comunes. Testimoni deixat a bodas.net.
 
Data d'enviament: 10 June 2019
Escrit per: Laura García
La Garriga
Muy recomendable.
Todo perfecto. Seriedad y profesionalidad. Muy amables y atentos.
Las alianzas, preciosas. Justo lo que buscábamos.
 
Data d'enviament: 04 June 2019
Escrit per: Rut Palacio
Sabadell
Estamos muy contentos con nuestra compra. El servicio de asesoramiento fue excelente y muy atentos. Había gran gama de opciones tanto en la tienda cómo en la web. La calidad y precio inmejorable.
 
Data d'enviament: 16 May 2019
Escrit per: Elisabet Pons
Cerdanyola
Un gran descubrimiento, y un gran acierto. Desde el primer momento nos trataron y atendieron con mucho cariño y atención. Al ser de Madrid, no podíamos ir al tienda física, y nos mandaron un vídeo probando en mano los anillos que les habíamos dicho que nos gustaban para ver cómo quedaban realmente. Queríamos unas alianzas originales y diferentes, y desde luego las encontramos! En todas las joyerías que fuimos no había nada que nos gustase, y cuando finalmente fuimos a la tienda física y nos empezaron a sacar anillos, no sabíamos por cuales decidirnos, nos gustaban todos! Además, nos atendieron muy muy bien, sin prisas y explicándonos todas las dudas que nos surgían en cuanto a materiales o formas. Recomendable 100%. Relación calidad precio excelente.
 
Data d'enviament: 15 May 2019
Escrit per: Carmen y Sergio
Madrid
¡Los anillos más bonitos para nuestra boda!
Es una tienda ubicada en Cerdanyola, siempre pasaba por ahí para ir a buscar el tren y decidí entrar a preguntar, la atención fue de 10, fueron muy amables y acordamos un día para ir a probarnos anillos. Cuando fuimos pudimos probarnos anillos infinitos, de todas las formas y colores, nos dieron muchas opciones y fueron afinando hasta que encontramos nuestro anillo ideal. ¡Muchas gracias por vuestra ayuda, luciremos los anillos con una gran sonrisa!.
Testimoni deixat a bodasnet.
 
Data d'enviament: 14 May 2019
Escrit per: David Sánchez y Cristina Leiva
Cerdanyola
Satisfechos por la compra y la atención prestada. Descubrí la web de alianzas tras buscar mucho y muy contento la tienda. Saludos!
 
Data d'enviament: 08 April 2019
Escrit per: Juan
Madrid
Estuvimos mirando alianzas por Internet porque buscábamos algo diferente. Y la verdad es que en la web puedes encontrar muchos modelos originales y a un precio ajustado. Una vez que te has decidido por los anillos, el proceso de compra es muy sencillo y rápido. A la hora del envío, están en continuo contacto si surgen problemas con la dirección, como fue nuestro caso, al vivir en el extranjero. Finalmente nos regalaron los gastos de envío.
Al ver los anillos, quedamos encantados. Tal y como nos los habíamos imaginado y con el grabado dándoles ese toque tan personal.
Muchas gracias por todo
 
Data d'enviament: 25 March 2019
Escrit per: Yolanda Navarro
Cambridge
Excelente trato on line y por whatsapp.
Totalmente agradecida por la implicación y la resolución de dudas incluso enviando vídeos de anillos. Todo perfecto y un trato muy cercano.muy agradecida.
 
Data d'enviament: 19 March 2019
Escrit per: Alicia
Los garres
Alianzas perfectas, en titanio ligerísimo y moderno y precio más que genial, si no soys de grandes ostentaciones y farandulero es una gran opción. El envío se retrasó un poco pero informaron en todo momento del estado.
 
Data d'enviament: 07 March 2019
Escrit per: Irene Medina
Hospitalet de Llobregat
Un trato excelente, resolvieron todas mis dudas y las alianzas tal y como esperábamos. Gracias por todo.
 
Data d'enviament: 13 February 2019
Escrit per: Verónica
Cijuela
Magnífico trato en esta joyería, llegamos con mil dudas sobre las alianzas y nos ayudaron muchísimo...."
 
Data d'enviament: 21 January 2019
Escrit per: Ivan Anguita
Barcelona
Un trato personalizado, familiar, y muy eficiente. Es totalmente recomendable la compra en dicho establecimiento.
 
Data d'enviament: 11 January 2019
Escrit per: Carlos
Vic
Decidimos ir a la tienda fisica en Cerdanyola porque nos llamo mucho la atención la gran variedad que ofrecen, nos decantemos por las de titanio ya que buscabamos algo diferente y economico. Pudimos crearlas a nuestro gusto, la entrega fue rapidisima y todo acompañado por una gran atención y amabilidad, gente encantandora! Recomendable 100%
 
Data d'enviament: 15 December 2018
Escrit per: Natalia
Vacarisses
Todo perfecto! Las compramos en la tienda que tienen en Cerdanyola. Magnífico trato y con mucha paciencia... Mucha variedad de anillos. Sólo puedo darles las gracias por todo, nos aconsejaron muy bien. Seguid así!
 
Data d'enviament: 30 November 2018
Escrit per: Paula
Abrera
¡Preciosas alianzas!
¡Recomendamos esta joyería! Tienen una gran variedad de alianzas. Son muy amables y tardaron muy poco tiempo en tener nuestras alianzas listas.
Testimoni deixat a bodasnet
 
Data d'enviament: 07 August 2018
Escrit per: Aurelia Yamuza
Sant Cugat del Vallès
Buscábamos unas alianzas diferentes. Tras mucho buscar por Internet nos acercamos a la tienda de Cerdanyola y acertamos de pleno. No sólo nos trataron genial, además nos enseñaron alianzas espectaculares y encontramos justo lo que buscábamos: titanio y carbono para mí y titanio y cerámica para mi chica (ahora ya mujer ;))
En definitiva, quedamos encantados y a los amigos que nos preguntan no dudamos en recomendar que se pasen por allí!!
 
Data d'enviament: 04 June 2018
Escrit per: Aitor
Sant Feliu de Llobregat
Fuimos a la tienda ya que nos llamaron mucho la atención de los anillos de titanio y fue todo un acierto encargarles nuestras alianzas a ellos. Fueron rápidos y los anillos son perfectos. Además, no se pasan con el precio y es de mucho agradecer ya que la gran mayoría de quieren aprovechar al mencionar la palabra boda. Testimonio dejado en bodasnet
 
Data d'enviament: 28 May 2018
Escrit per: Anna Cases
Barcelona
Todo ha ido perfecto. Diseño, material y grabación como lo esperábamos. Nos parecía arriesgado hacerlo online, sin hacer pruebas, pero estamos muy satisfechos. Muchas gracias por todo.
 
Data d'enviament: 24 May 2018
Escrit per: Pilar Fernández
Pamplona
Mi pareja y yo hemos quedado muy satisfechos con el trato recibido. Su pagina web fue la que más nos gustó después de navegar mucho por internet y como por suerte tienen tienda física y no nos quedaba lejos, nos acercamos a ver las alianzas en persona. Nos atendieron muy bien y nos lo explicaron todo con gran detalle y paciencia; nos mostraron las alianzas que se ajustaban a nuestro presupuesto y fuimos descartando modelos hasta que dimos con "el nuestro" ¡Son muy profesionales y hemos quedado contentísimos!
 
Data d'enviament: 23 May 2018
Escrit per: Maria Jesús
Barcelona
Teníamos nuestras dudas de si comprar los anillos online o no por el tema del tamaño. Al final nos lanzamos porque era el que nos gustaba y no lo encontrábamos en ningún otro sitio. El trato fue muy bueno, incluso se pusieron en contacto con nosotros para confirmar el tamaño ya que pensaban que era demasiado pequeño (tengo una mano bastante pequeña). El envío nos llegó en aproximadamente un mes (vivimos en Londres). Los anillos son preciosos, en la imagen no nos dimos cuenta de que eran cuadrados, pero igualmente preciosos y te acostumbras a ellos rápido. Lo único que tengo que decir es que tengáis en cuenta de que el bañado en mate se cae a los pocos meses y acaba siendo un anillo de brillo normal, pero nada que no se pueda solucionar bañándolo de nuevo.
Estamos muy contentos con el trato, la velocidad de envío y el producto.

Nuestra respuesta:
Muchas gracias por tu comentario que nos da pie a explicar lo ocurrido: La parte matizada no es un "baño que se caiga", sino que es un rayado finísimo que se hace sobre una parte la superfície del anillo para que haga contraste con la parte pulida o brillante.
Con el uso se raya tanto la parte pulida como la mate pero sí es cierto que sobre las superficies mates se notan más las rayadas.
 
Data d'enviament: 09 May 2018
Escrit per: Maria Martin
London
Muy profesionales, mucha paciencia y muy buen trato. Excelente
Son fantásticos, me ha encantado el producto y son muy profesionales, venimos de Sant Feliu y volveremos. Mucha paciencia puesto que fuimos con nuestros 3 hijos, nos aconsejaron y acierto total.
Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 04 May 2018
Escrit per: Rebecka Mesa
Sant Feliu de Llobregat
los anillos perfectos, justo lo esperado, pero lo mejor a sido el trato, se retraso la entrega por la semana santa, y todas las dudas me las solucionaron al momento y de forma amable y profesional.
 
Data d'enviament: 25 April 2018
Escrit per: francisco javier
Vitoria
Estamos encantados por toda la atención q hemos recibido,con paciencia,atendiendo mis whatssaps,enviándome imágenes de las alianzas hasta q encontré la q yo quería,una alianza de titanio mate,con un precio excelente y llegó en el tiempo estimado.Si tienen q comprar una alianza se los recomiendo con un diez.muchas gracias por todo.un saludo muy fuerte desde Canarias.
 
Data d'enviament: 17 April 2018
Escrit per: Ana
Teguise-Lanzarote
¡Maravillosa! Decir que son encantadores, la atención ha sido excelente, son personas muy cercanas y muy profesionales. Íbamos con una idea en concreto de alianza porque ya la habíamos visto en otro sitio pero el pvp se disparaba y ellos han hecho todo lo posible por complacernos y a un precio más que razonable. Tengo la alianza que yo quería y como yo la he pedido. Sin duda los recomiendo.
Testimonio dejado en Bodasnet.
 
Data d'enviament: 04 April 2018
Escrit per: Elisabeth Glez
Cerdanyola el Vallès
Estamos encantados! Son preciosas las alianzas! Muchísimas gracias!!!
 
Data d'enviament: 22 March 2018
Escrit per: Fabio
Barcelona
Estamos muy satisfechos con el servicio recibido. Buscábamos alianzas de titanio para nuestra boda, y como no las encontrábamos en joyerías locales, decidimos buscar por internet. Siempre tienes algo de reparo en hacerlo por este medio por el tema de que no lleguen bien, a tiempo, que la medida no sea correcta, etc. Sin embargo, en nuestro caso, todo fue perfecto. Nos contestaron a todas nuestras dudas con rapidez; la comunicación a través de email o whatsapp es muy fluida. Con respecto al tamaño, nos mandaron el medidor y así pudimos ver qué tamaño necesitábamos. Las pedimos con grabado, e íbamos justos de tiempo, pero se comprometieron a que las tuviéramos y no sólo eso, ¡llegaron antes de lo esperado!, con el grabado perfecto y sin problemas en el tamaño. ¡¡Nos encantan!! Muchas gracias :)
 
Data d'enviament: 04 October 2017
Escrit per: TERESA
El Puerto de Santa Maria
El tracte va ser molt i molt bo. Ens van atendre molt bé i ens van ensenyar amb molta paciència tots els tipus d´anells possibles, explicant-nos els diversos materials. En el nostre cas, ens vam decantar per uns anells de titani, els quals vam preguntar a altres llocs i no en tenien fins que vam trobar aquesta joieria amb la qual sí treballen aquest material. Ens van fer els anells a mida amb el gravat, esmaltat i la posició dels diamantets just on els volíem. Van quedar espectaculars!. Testimoni deixat a bodas net.
 
Data d'enviament: 29 September 2017
Escrit per: Alexandra Troy
Canet de Mar
Compramos las alianzas por internet,después de buscar en muchas paginas esta nos gusto por la variedad de metales que trabajan y precios.Envían un medidor por correo para que no haya problemas con la talla y después de enviarlas en 4 días estaban listas.Hemos quedado muy contentos con la rapidez,la atención recibida y el acabado.
 
Data d'enviament: 25 September 2017
Escrit per: Tania
Por nuestro trabajo necesitabamos unos anillos resistentes, y la gama que tienen de acero es super bonita y no son nada fáciles de encontrar. Recibimos una atención extremadamente personalizada, lo que nos dió una gran confianza. Pudimos hacer una inscripción peculiar totalmente personalizada y el anillo medidor es perfecto para a sus anillos. Sin lugar a dudas lo recomiendo!!!
 
Data d'enviament: 15 September 2017
Escrit per: Paula
Murcia
Experiència genial, ens casàvem en un mes i en dues setmanes ja tenien els anells llestos. Envien tota la informació de la comanda també per email, i tan aviat com el tenen a punt t'avisen. Sens dubte repetiria amb ells. A més tenen una gran varietat, no recordo quantes caixes ens van treure, però hi havia més de 10, segur. Testimoni deixat a l'espai a Google de la botiga física.
 
Data d'enviament: 17 July 2017
Escrit per: Lorena
Ripollet
A una semana de la boda no teníamos las alianzas y en 4 días las teníamos grabadas y listas para el enlace, un personal encantador. Alianzas de varios precios y calidad y sobre todo un servicio inmejorable. Testimonio dejado en bodas.net.
 
Data d'enviament: 11 July 2017
Escrit per: Magali Gallegos
Vacarises
Son encantadores. Desde el primer momento nos orientaron en función de nuestros gustos. Nos recomendaron los distintos materiales, diseños, formas y acabados. La verdad es que no teníamos ni idea de que había tantas opciones. Sin su ayuda hubiera sido una locura. Recibimos un trato muy cercano y profesional. Enseguida que los tuvieron listos nos pasaron una foto para ver el resultado de los anillos. ¡Sin duda una muy buena elección!. Testimonio dejado en bodas.net.
 
Data d'enviament: 08 July 2017
Escrit per: Saida Carvallo
Sabadell
Estamos encantados con las alianzas compradas. Queríamos un acabado que no estaba disponible y llamaron al fabricante para que nos lo hiciesen, el resultado fue el esperado. Además, la atención es muy personalizada y te atienden el rato que necesites. Nosotros fuimos dos veces hasta decidirnos y en todo momento fueron muy amables. Testimoni deixat a bodas.net
 
Data d'enviament: 11 June 2017
Escrit per: Júlia Rodríguez
Sabadell
Muy buena calidad. Las alianzas son maravillosa (la de mi marido parece mas un 18 que un 17) pero aparte de eso muy contentos.
El atencion al cliente perfecta! Siempre en contacto y muy amables.
Os recomindo con mucha confianza!.
Gracias.
 
Data d'enviament: 26 April 2017
Escrit per: Anca
Cadiz
Todo ha ido genial tanto en rápidez como en el trato que te da Josep. Nos ayudó mucho con la talla de los anillos. Hemos quedado muy contentos!!!
 
Data d'enviament: 08 March 2017
Escrit per: Tatiana
Cuellar
¡Encantados!
Ya han llegado nuestras alianzas y son preciosas.
Escogimos algo original y distinto a lo tradicional. Nos encantaron las alianzas de titanio que ofrecían en esta página.
Nuestro miedo, que era un anillo muy importante como para fallar en la medida. Más aún si estás a mil kilómetros de distancia.
Pero desde el principio ha sido un paseo, siempre atentos, ayudando y colaborando en la elección de la talla. Mandaron un medidor que es muy preciso. Con él y las indicaciones de ellos, "como anillo al dedo".
Dar las gracias a Josep María por su atención y ayudarnos en la compra de nuestras alianzas.
Un cordial saludo.
 
Data d'enviament: 14 February 2017
Escrit per: Rubens y Alicia
Motril
Pel nostre casament vam confiar en la seva botiga física a Cerdanyola per comprar els anells i la veritat és que només en podem tenir bones paraules. L'Elena i en Josep Mª ens van ajudar i aconsellar per triar els millors anells per un moment tant especial. Moltes gràcies!
 
Data d'enviament: 03 February 2017
Escrit per: Marina i Seni
Cerdanyola del Vallès
Pedimos unas alianzas de titanio y nos llegaron muy pronto. Perfectas y muy bonitas. Son una gente muy atenta durante todo el transcurso. Estamos muy contentos!
Si tuviéramos que comprar más anillos lo haríamos aquí, sin duda. Magnífica calidad/precio.
 
Data d'enviament: 30 January 2017
Escrit per: Mireia
Madrid
Una muy buena elección. Queríamos unas alianzas con un acabado concreto y consiguieron que nos hicieran ese acabado especialmente para nosotros. La atención recibida fue buenísima, ellos son muy atentos y agradables. Los anillos nos llegaron incluso antes de lo previsto. Estamos encantados con nuestras alianzas!! Muchisimas gracias!
 
Data d'enviament: 25 November 2016
Escrit per: Mariona Úzqueda
Cardedeu
Tienen buena variedad de anillos. Nosotros hicimos la compra online. Te envían un medidor por correo para que tengas seguridad a la hora de elegir tu talla.
Mi mujer es alérgica a varios metales, por lo que optamos por alianzas de titanio. Esta joyería es de las pocas que encontramos que trabaja con ese metal.
Testimoni deixat a bodas.net
 
Data d'enviament: 10 November 2016
Escrit per: David Batres
Granada
La millor elecció, tant per l´anell de compromís com per a les aliances de boda amb una gran varietat de productes per l´elecció, ens vam sentir com a casa en tot moment cosa que vam valorar molt quan no tens molt definit el criteri d´elecció. Es van preocupar en tot moment per nosaltres, ja que anàvem una mica justos de terminis i van complir amb les dates d'entrega establertes, sense cap mena de dubte repetiríem.
 
Data d'enviament: 25 October 2016
Escrit per: Dani Flores
Vic
He de decir que mi marido y yo nos sentimos muy agradecidos por el trato, la profesionalidad y disposición en la elaboración de nuestras alianzas ya que la rapidez era fundamental en una situación excepcional, por ello os damos las gracias.... Jordi y Montse.
 
Data d'enviament: 24 October 2016
Escrit per: Montserrat Anglada
Cerdanyola del Vallès
Decidimos comprar nuestras alianzas en Nupcialix debido a que las buscábamos en titanio. Miramos la web, nos gustaron los diseños y decidimos ir personalmente a la tienda (Cerdanyola del Vallés) desde Tírvia (Pirineos) para no equivocarnos con las medidas, el trato fue muy amable y estuvimos bastante rato probando y buscando las alianzas más adecuadas para nosotros. Las elegimos y en menos de un mes nos las enviaron a casa. Hubo un problema con una pues al parecer le había encogido el dedo en esos días y nos ofrecieron volver a hacer el pedido a fábrica. Tuvimos que pagar unos gastos más (envío y algo mas, unos 50 euros) pero ellos asumieron el resto del valor de la alianza que les pedía el fabricante. Los recomiendo, son amables, pacientes y profesionales. Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 26 September 2016
Escrit per: Sofia Galgo
Tírvia
Totalmente encantados con Nupcialix. Un trato excepcional, comunicación en todo momento a través de wasap. Un trabajo fabuloso y unas alianzas diferentes.
Gracias por todo.
 
Data d'enviament: 13 September 2016
Escrit per: Pedro y Blanca
Toledo
Me parece que la web de Nupcialix es excelente para poder elegir e incluso confeccionarse uno mismo la alianza de sus sueños. Puedes elegir entre diferentes tipo de modelos para todos los gustos, elegir qué tipo de material quieres, poner o quitar más o menos diamantes (si los quieres), elegir grosor, tamaño, y en todo momento saber su precio y poder adaptarlo a tu presupuesto, que es muy acertado en los tiempos que corren y cuando tienes que adaptar todos los gastos de la boda a un presupuesto. ¡Es sencillamente excelente! Lo recomendaría 100 por 100. De hecho ya lo recomendé y mi primo y esposa quedaron encantados con su alianza. ¡Felicidades por esta web!
Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 11 September 2016
Escrit per: Sergio y Estel Guardiola
Montcada
Estábamos un poco perdidos en cuanto a la elección de las alianzas y nos ayudaron tanto a escoger los materiales, como el acabado.
Un trato excelente, sin prisa para elegir el modelo que queríamos, atención personalizada y la entrega muy rápida. Recomendable al 100%, Testimonio dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 27 August 2016
Escrit per: Mónica Campos
Granollers
Si tuviéramos que resumir nuestra experiencia con Nupcialix en dos conceptos serían: confianza y buen servicio por encima de lo esperado. Recomendamos pedir el medidor para asegurarse de la talla de anillo. La atención ha sido más que impecable, nos han llegado rápido y el acabado y diseño de los anillos es muy bueno. Nos encantan.
Estamos muy contentos y recomendamos pedir los anillos a través de Nupcialix.
Gracias J. has contribuido a la felicidad de nuestro día.
 
Data d'enviament: 15 August 2016
Escrit per: Ivan y Ana
Sevilla
Al principio tenía mis dudas, pero todo ha salido perfecto, un buen producto y un trato cercano e inmejorable. Muchas gracias por todo.
 
Data d'enviament: 30 July 2016
Escrit per: Manuel
Soutelo de Montes, Pontevedra
He quedado encantada con su servicio. Encargue las alianzas para mi boda con menos de dos semanas de antelación y las he tenido listas en tiempo récord. Ademas, me han ido informando de todo el proceso para mi tranquilidad. Las alianzas de titanio son preciosas y venían con detallito incluido. Muchas gracias.
 
Data d'enviament: 14 July 2016
Escrit per: Cristina
Sevilla
Lo mío es una historia larga pq les compré por teléfono desde Madrid un reloj que había visto en el escaparate de su tienda en Barcelona cuando paseaba con mi pareja...
Ellos se encargaron de todo atendiéndome de maravilla y mandando el reloj al destinatario, que quedó encantado. Un trato fantástico. Gracias de nuevo por haberlo hecho tan fácil y rápido.
 
Data d'enviament: 20 June 2016
Escrit per: Marina
Madrid
Professionalitat i diligència són els adjectius que millor els descriuen. Tots els entrebancs que puguin sorgir són solucionats en temps record. Tenim les aliances més boniques del món. Can Balbas (el nom de la botiga física) forma i formarà part de la meva família. Gràcies i mil vegades gràcies.
 
Data d'enviament: 08 June 2016
Escrit per: Glòria i Tomàs
Tordera
Mi hermana nos avisó que se casaban con 1 mes de antelación y además de que no iban a querer anillo. A mis padres les daba pena y me dijeron para cogerles alguno que fuese con ellos. Los encontré aquí, y ellos que no querían anillos ya no se los quieren quitar!. Además es que el trato fue inmejorable ya que el plazo que tenía era muy escaso y aun así se comprometieron y cumplieron de sobras, fueron extremadamente amables y atentos en todo momento, pero lo mejor fue que cuando recibí el paquete pues los anillos eran preciosos, muchísimo mas bonitos que en la pagina web. Yo estoy encantada. Muchísimas gracias de nuevo.
 
Data d'enviament: 31 May 2016
Escrit per: Naia Bilbao Zumeta
Bermeo
Sobre todo profesionalidad, mucha ayuda e ideas. Josep nos ayudó a elegir nuestras alianzas de las que ya llevábamos una buena idea, aunque al final nos decantamos por su propuesta, Unas Saint Maurice en oro blanco y rosa a juego -con un diamante para la femenina- preciosas y muy bien acabadas. Nos las enviaron a casa (Inglaterra) sin ningún problema. Un gustazo haber confiado en ellos... y deseando llevarlas el día de la boda.

Esther y George
Desde Inglaterra
 
Data d'enviament: 30 May 2016
Escrit per: George y Esther
Reino Unido
Hemos pedido unas alianzas de titanio con un grabado exterior personalizado y el resultado ha sido impecable, el servicio muy atento y rápido. Gracias por todo! Josepa y Paco
 
Data d'enviament: 01 May 2016
Escrit per: Josepa
Valencia
Nos encantó el trato, además que en nada se pusieron en contacto con nosotros y en cuanto solicitamos el presupuesto. Los que grabaron tuvieron un fallo y en 3 días lo teníamos solucionado. En cuestión de un mes y medio teníamos nuestras alianzas en casa y como las queríamos. Comentario dejado en bodas.net

Respuesta al comentario:

Muchas gracias por vuestro amable comentario. Nos encantó haber participado en un momento tan especial como es la elección de los anillos para vuestra boda.
Es muy poco corriente que hayan errores pero, al final, todos somos humanos y los podemos cometer. Lo imprescindible es ponerse a buscar una solución en cuanto se detecta.
Que seáis muy felices !
 
Data d'enviament: 23 April 2016
Escrit per: Sonia y Marcos
Barberà del Vallès
Fa una setmana us vam comprar uns anells d´acer i vull dir que l´atenció rebuda ha sigut molt agradable.
El termini d´entrega ha estat dins de l'acordat. La variació en models, també és bona.
Sobre la qualitat dels anells, encara no puc dir res, perquè fins el dia 22 no els estrenem. Espero que ens durin molt de temps. Comentari enviat via Facebook
 
Data d'enviament: 22 April 2016
Escrit per: Guadalupe i Javier
Santa Coloma de Gramenet
Elegimos estas alianzas para nuestro aniversario de boda. Trato impecable y profesionalidad. Fue incluso posible la grabación de una palabra en tailandés. El paquete nos llegó a Madrid en un día. Estamos muy contentos, gracias por todo!
 
Data d'enviament: 08 April 2016
Escrit per: Iván
Madrid
Mi marido y yo estamos muy contentos de haber elegido Nupcialix para nuestras alianzas.
Las alianzas son perfectas tal y como se muestran en las fotos del catálogo.
Los envíos son rápidos y seguros.
La comunicación con ellos es realmente buena, siempre contestando a todas las dudas y necesidades de manera rápida y efectiva.
En cuanto al trato, solo puedo decir que ha sido perfecto, ojalá muchos otros servicios aprendieran a tratar así a sus clientes.Son educados, agradables y super profesionales.
Realizan un muy buen trabajo y nosotros por nuestra parte les damos la enhorabuena!
 
Data d'enviament: 03 April 2016
Escrit per: Beatriz
Palma de Mallorca
Encargamos unas alianzas de acero e hicieron todo lo posible para que nos llegaran a tiempo y lo consiguieron. Quedamos encantados, incluso estuvieron pendientes por Whatsapp para asegurarse. Maravillosos.
 
Data d'enviament: 29 March 2016
Escrit per: Raquel Crespo
Fuenlabrada
Mi marido y yo estrenamos ayer las alianzas que compramos en Nupcialix, si queréis unas alianzas hechas con gusto y calidad tenéis que acercaros a visitarlos. La atención que nos ofrecieron fue muy agradable y los anillos preciosos, a todos los que los han visto les han encantado. Muchas gracias por contribuir a un día tan feliz.
Testimonio dejado en Facebook
 
Data d'enviament: 19 March 2016
Escrit per: Silvia Heredia
Barcelona
Nos compramos las alianzas de boda. Tienen un catálogo interminable, se adaptaron a nuestro presupuesto y nos asesoraron fantásticamente. Y ademas la personalización de las alianzas es interminable.
Muchísimas gracias!!
 
Data d'enviament: 16 March 2016
Escrit per: Noelia y Albert
Polinyà
Llegamos a ellos a través de Bodas.net y todo fue perfecto. Trato genial, se adaptan a tus necesidades y tienen una amplia gama donde escoger: ¡para todos los gustos y bolsillos!. Nosotros escogimos unas alianzas en Paladio y en una semana y media ya estaban listas. En definitiva, recomendable 100%. ¡Gracias!
 
Data d'enviament: 14 March 2016
Escrit per: Almudena y Sergio
Badalona
Ho vam conèixer per la web però vam decidir anar a la botiga ja que la tenim a prop. Acabem de recollir les nostres aliances, model Saint Maurice en bloc blanc, i estem encantats, són precioses!!
Ho recomanem del tot, models variats i molt bonics, servei ràpid i de qualitat i un tracte personal excel·lent!
 
Data d'enviament: 05 March 2016
Escrit per: Carla i Abel
Sabadell
Hemos comprado nuestras alianzas de boda en Titanio a través de la web y a pesar de que al principio nos daba un poco de miedo al ser una compra tan especial, ayer nos llegaron y estamos encantados tanto con el producto, que cumple perfectametne lo que prometía, como con el trato personalizado que hemos recibido durante el proceso de compra y las actualizaciones del estado de nuestro pedido. Un diez para el servicio!!
 
Data d'enviament: 03 March 2016
Escrit per: Álvaro
Sevilla
Buen trato, amabilidad y seriedad de vuestra parte en la tienda. Los anillos han alcanzado y de largo todas nuestras espectativas. ¡Gracias!
 
Data d'enviament: 02 March 2016
Escrit per: Melis i Ximo
Cerdanyola del Vallès
Vam comprar les nostres aliances aquí per la originalitat, variació de models i preu que tenen. L´atenció ha sigut genial, són uns professionals com pots queden avui en dia. Aconsello a tothom que busqui algo diferent i original amb el món de la joia. Gràcies de nou per tot!
 
Data d'enviament: 24 February 2016
Escrit per: Lourdes & Oriol
Lleida
La respuesta fue inmediata y nos proporcionaron todo lo necesario para hacernos más fácil la búsqueda de nuestras alianzas de boda. Su catálogo es muy variado, con muchas calidades y precios. El interés y el trato genial. Comentario dejado en bodas.net
 
Data d'enviament: 24 December 2015
Escrit per: Jordi
Barcelona
La atención ha sido muy buena. No trabajaban con la marca de alianzas que queríamos pero hicieron que uno de los días más importantes de nuestra vida fuera posible gracias a conseguirlas. Muchas gracias por vuestra paciencia y trabajo. Un saludo.
 
Data d'enviament: 18 December 2015
Escrit per: Sara
Fuenlabrada
Me contestaron con mucha rapidez, me dieron muchas facilidades para comunicarnos y darme la información necesaria para complacer mis necesidades. Me mandaron el catálogo inmediatamente. Tienen gran variedad de modelos y calidades a buen precio.
 
Data d'enviament: 15 December 2015
Escrit per: Fiorella
Barcelona
Lo primero de todo, daros las gracias... Acaban de llegar mis alianzas y estoy encantada!!
Estuvimos tiempo para decidirnos pues el surtido es muy extenso... Ante cualquier duda, te atendían amablemente. Y la atención siempre perfecta... Eficaces, serios, profesionales... Todo un acierto y un placer. Gracias de nuevo, os recomendaré siempre! Saludos
 
Data d'enviament: 13 November 2015
Escrit per: Margarita
Málaga
Nuestras alianzas de titanio son preciosas (la mía con diamantes también), todo un acierto.
Nos salieron super bien de precio y además son preciosas. Lo recomiendo 100%, son muy profesionales y muy amables.
 
Data d'enviament: 28 October 2015
Escrit per: Marta Valldaura y Alex Romero
Palamós
Nosotros queríamos unos anillos de acero desde el principio, y aquí encontramos la mayor variedad con el mejor precio. Solucionaron nuestras dudas con las medidas rápidamente, el envío perfecto y el trato genial. Variedad en acero, oro, combinados... ¡Una locura! Es una tienda maravillosa.
 
Data d'enviament: 21 October 2015
Escrit per: Amelia Vico
Leganés
Hola a todos. Nos casamos el pasado 11 de septiembre. Escogamos este proveedor porque nos parecieron personas muy profesionales y relación calidad y precio era de lo mejor. Recomendamos este servicio, un beso a todos.
 
Data d'enviament: 15 October 2015
Escrit per: Patricia Cirujeda
Cerdanyola del Vallès
¡Estamos muy felices con nuestras alianzas! Además, tiene anillos para todos los gustos, las nuestras son de titanio y son preciosas. El servicio ha sido muy rápido y la atención inmejorable. ¡Muchísimas gracias!
Testimonio dejado en Bodas.net.
 
Data d'enviament: 17 August 2015
Escrit per: Anastasija Kiseliova
Viladecans
Nos compramos las alianzas de titanio y acero y nos equivocamos, porque se rayan mucho y eso que nos lo avisaron. Aun así las elegimos, en 2 semanas las teníamos en la tienda y la verdad es que son súper majos. Los recomendamos 100%.
Testimonio dejado en bodas.net

Nuestra respuesta:
Hola Sandra. Gracias por tu comentario y por tu recomendación aunque se te rayen los anillos. Como ya os comentamos, todas las superficies con el uso se rayan. La plata y el oro son más blandos que el acero y el titanio y se rayan más que ningún otro. Siempre fue así, observa las alianzas de tus amistades... Cuando estrenas los anillos -ya sean satinados o pulidos- están impecables pero en contacto con cualquier objeto duro reciben micro-rayas. De ello, sobre todo te das cuenta los primeros días cuando los miras a menudo, pero poco a poco dejarás de preocuparte por ello y tus anillos tendrán una superficie diferente a la de otras personas y será como su dni, reflejo de tu vida diaria. Si lo deseas, de vez en cuando, se pueden restaurar y volverlos a dejar como el primer día.
 
Data d'enviament: 07 August 2015
Escrit per: Sandra Maté
Montcada i Reixac
Nos casamos el pasado 4 de julio y optamos por comprar aquí nuestras alianzas. Solo podemos decir que impresionante la variedad que tienen y el trato que recibimos fue inmejorable. Os recomendamos que os acerquéis a visitar la tienda, seguro que os encantará.
 
Data d'enviament: 29 July 2015
Escrit per: Laura y Cristian
Cornellà de Llobregat
Alianzas 100% personalizadas a nuestro gusto, más bonitas no han podido quedar. El trato genial nos enseñaron mil y una posibilidades hasta que dimos con las nuestras. ¡Calidad precio asegurada!
Mensaje dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 19 July 2015
Escrit per: Sara Torres Perez
Ripollet
Muchisimasss graciassss chicossss!!!!! Sois super atentos conseguisteis que duoo hiciera lo que buscaba. Deseando llevar mi alianza, todavía tendré que esperar al 19.9.15. Prometo enviar foto.
Testimonio dejado en nuestra página de Facebook
 
Data d'enviament: 04 July 2015
Escrit per: Rocio Chamorro
Burgos
Moltes gracies per l´atenció rebuda, la eficàcia i la rapidesa. Sou uns grans professionals. La millor publicitat és el boca orella i podeu estar segurs que jo us la faré encantada!!!!! fins la.pròxima!!!
Comentari deixat al Facebook.
 
Data d'enviament: 06 June 2015
Escrit per: Cèlia Estrada
Vallgorguina
La atención es magnífica. Si queréis algo diferente, no dudéis porque sea a distancia, os resuelven cualquier duda que tengáis. Incluso os llaman si hay indicios de que en el pedido se ha cometido algún error durante el proceso de compra. El producto es elegante y cómodo, muy cómodo. Os lo recomiendo.
Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 26 May 2015
Escrit per: Víctor Andrés Morón López
Málaga
Nuestra experiencia con Nupcialix ha sido excelente. Hemos comprado alianzas de matrimonio a través de internet, nunca habíamos comprado joyas de esta forma, y el resultado ha sido muy bueno, estamos totalmente satisfechos con el producto y con el servicio.
A destacar la atención del personal y la disposición para aclarar cualquier duda de forma rápida. Totalmente recomendables.
 
Data d'enviament: 13 May 2015
Escrit per: María
Vigo
Nos encanta el estilo de Nupcialix! Desde que los conocemos, todas las joyas las compramos ahí. El anillo de pedida tambien lo eligió de la misma marca y estilo que las alianzas de nuestra boda. Trato estupendo y cercano.
Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 10 April 2015
Escrit per: Diana Quevedo
Barcelona
Teníamos muchas dudas con las alianzas, ya que no nos poníamos de acuerdo con el tipo de oro con mi pareja. Cuando fuimos a la tienda, nos atendieron realmente bien, y tuvieron mucha paciencia. Nos aconsejaron en todo, no son excesivamente caros, y te aconsejan en todo. Fueron rápidos a la hora de entregarnos las alianzas. La verdad es que estuvieron genial. Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 01 March 2015
Escrit per: Fátima Casado
Ripollet
Hola chicas y chicos os recomiendo al 100% que elijáis Nupcialix, es diferente a los demás, pero tiene ese toque moderno que siempre estamos buscando, y calidad precio lo dice todo. Mi anillo de pedida es de Nupcialix, lo escogió mi pareja y los anillos de la boda los haremos con ellos también, ya que en entrega son rápidos y de confianza. Testimonio dejado en Bodas.net
 
Data d'enviament: 11 January 2015
Escrit per: Amparo Navarro Hernandiz
Barcelona
Todo perfecto, muy buena comunicación y nos explicaron muy bien cómo tomarnos las medidas de los anillos. Tardaron en llegarnos algo menos de un mes. Y los anillos son preciosos, tal y como los queríamos. Recomendable 100%.
 
Data d'enviament: 19 December 2014
Escrit per: Isabel Sáez Bueno
Albacete
Si estáis buscando un sitio donde tengáis todas las opciones en un sólo lugar, os recomiendo Nupcialix, hay alianzas para todo tipo de presupuestos y gustos. Hemos quedado encantados con la atención y el servicio de Nupcialix.
 
Data d'enviament: 19 December 2014
Escrit per: Endora Tatar
Manresa
Muy contenta con el servicio, fueron muy atentos y me resolvieron rápidamente cualquier duda que tenia. El envío llegó en perfectas condiciones. Tuvimos un único problema con el tamaño del anillo de mi marido por nuestra culpa y nos dieron la posibilidad de realizar otro a mínimo coste.
 
Data d'enviament: 23 November 2014
Escrit per: Amalia Puerto
Madrid
Buscábamos algo diferente, y ellos nos lo proporcionaron. Muy profesionales y amables, además de disponer de unas joyas ideales, preciosas y para todos los públicos. Sin duda, volveré a comprarme algunas cositas.
 
Data d'enviament: 02 October 2014
Escrit per: Montsserrat Martínez
Calafell
Es interesante ir ya sea sólo por la variedad de materiales y combinaciones que ofrecen. Nosotros elegimos unas alianzas de titanio preciosas y a muy buen precio! Además cabe destacar la rapidez con la que nos las hicieron y entregaron. Queríamos ver las alianzas en directo; fuimos a visitarlos a la tienda física de Cerdanyola y nos atendieron correctamente.
 
Data d'enviament: 10 September 2014
Escrit per: Nuria Olivé
Mataró
Somos los afortunados en recibir el premio de las alianzas de Saint Maurice.
El sábado las recogimos en esta joyería y la verdad es que estamos encantados con la elección y con el trato recibido por vuestra parte.
Muchas gracias por todo!!!
Montse y Víctor
 
Data d'enviament: 20 July 2014
Escrit per: Montse
Sant Feliu de Llobregat
Compramos nuestras alianzas con ellos, las queríamos diferentes y económicas, nos enseñaron toda la gama de acero y titanio, de la casa Teno, las encargamos y en menos de un mes las teníamos en tienda, con los cambios solicitados, y perfectas. Altamente recomendable, si buscáis algo diferente y a buen precio.
 
Data d'enviament: 08 July 2014
Escrit per: Isabel Jiménez De La Fe
Montornés
Pedimos las alianzas de oro Duoo, y todo ha sido perfecto, tanto el precio, como la atención recibida. Y decir que las alianzas son preciosas. Un 10 para esta tienda.
 
Data d'enviament: 24 March 2014
Escrit per: Eduardo Moreno
Albacete
Recomendamos sin duda esta joyería. Tienen mucha variedad de alianzas a muy buen precio. Son profesionales y te atienden muy bien. Además el plazo de entrega fue el correcto y encontramos lo que buscábamos. Repetiríamos seguro.
 
Data d'enviament: 01 March 2014
Escrit per: Kristel Piera
Barcelona
Estamos super contentos de haber encontrado esta página por internet: me pareció seria y cuando vi las opiniones de otros clientes me convenció. Y es que todo lo que dicen es cierto! En nuestro caso íbamos muy justos de tiempo para comprar alianzas y nos habían dicho que si las encargábamos fuera de España no nos iban a llegar. Asi que llamé (en fin de semana) a Josep Ma. y me dijo que él calculaba que las podía conseguir, pero que por si acaso podía hacer un pedido condicional, es decir que solo las queríamos si nos llegaban a tiempo. Y nos acaban de llegar con más de semana y media de margen respecto al día de la boda!!!Así que encantados :))) Con unas alianzas originales, un tiempo de respuesta increible y un trato inmejorable!
 
Data d'enviament: 19 February 2014
Escrit per: Elena Fernández
Valencia
Más que contentos!!! Nosotros los descubrimos a través de la web pero preferimos acercarnos a la tienda para poder ver bien los acabados. Nos atendieron de maravilla, con una gran cercanía y profesionalidad. No tenemos experiencia en la compra de joyas por lo que nos explicaron y solucionaron todas las dudas que tuvimos acerca de materiales y acabados.
El resultado...inmejorable!!!! Estamos contentísimos con nuestras alianzas deseando que llegue el día para lucirlas. Desde aquí volver a agradecer a esta pareja su fabuloso trabajo.
 
Data d'enviament: 26 January 2014
Escrit per: Marta
Barcelona
Quiero agradecer publicamente el servicio excepcional que Nupcialix me ha proporcionado para hacer realidad mi boda. Alianzas diseñadas por nosotros mismos, con un excelente acabado, una presentacion sobria y sin pretensiones, una premura sorprendente en cuanto al.plazo de entrega y, especialmente, un trato al cliente, que, incluso via telefonica y online, es muy dificil de encontrar. Gracias!
 
Data d'enviament: 17 December 2013
Escrit per: Encarna
Valencia
Trato excelente y envío en plazo. Me mantuvieron informado constantemente vía mail del estado del pedido, y respondieron a mis preguntas en un plazo mínimo.
Además de todo eso, el producto que he comprado, un anillo de acero con diamante, tiene un excelente acabado y un diseño sencillo pero muy original.
 
Data d'enviament: 10 December 2013
Escrit per: Jorge
Palma de Mallorca
No queríamos anillos de oro clásicos y en Nupcialix encontramos los que nos gustaron, alianzas de acero, casi totalmente personalizables.
Muy buena atención por parte de los dueños en la tienda física de Cerdanyola.
 
Data d'enviament: 04 November 2013
Escrit per: Patricia Andrés M.
Se encargaron de nuestras alianzas, fueron estupendas, tuvimos problemillas para recibirlas por la peculiaridad de una de ellas, pero estuvieron a tiempo, perfectas para lucirlas toda una vida! La atención fue muy personalizada a pesar de la distancia, todo fenomenal.

Respuesta nupcialix:
Gracias por tu amable comentario. Tienes razón con el retraso, tardamos una semana más de lo estimado en enviarlas. Al ser un modelo que no se fabricaba tal como lo queríamos, se retrasó un poco más.
 
Data d'enviament: 02 October 2013
Escrit per: Cristina Martínez
Ceuta
Magnífica atención y rapidez. Contactamos con ellos telefónicamente y nos aconsejaron muy bien. Pedimos los anillos con un mes de antelación e hicieron todo lo posible para que llegaran a tiempo. Recomendable también por los precios que manejan.
 
Data d'enviament: 27 September 2013
Escrit per: Cristina
Madrid
Buscábamos algo diferente, con estilo y que no fuese la típica alianza de boda. Miramos y preguntamos mucho hasta que al final encontramos Nupcialix.
La idea de otros materiales y diseños nos encantó así que concertamos una cita.
El trato atento y personalizado nos dio mucha confianza y tranquilidad. Salimos super convencidos y contentos. Lo mejor...ver las alianzas.
 
Data d'enviament: 05 July 2013
Escrit per: Yolanda
Sant Boi de Llobregat
Pedimos unas alianzas de titanio con el tiempo muy justo para la boda. Llamé por teléfono para pedir algunos detalles y me atendieron fenomenal, asegurándome además que llegarían a tiempo. Efectivamente llegaron varios días antes de la fecha señalada, nos mandaron un correo avisando de la salida del envío y de la fecha prevista de llegada, con lo cual estábamos tranquilos en todo momento. Las alianzas en directo son mucho más bonitas que en la fotografía, el acabado es precioso y el grabado impecable. La boda fue ayer y a todo el mundo le han encantado, incluso a los invitados más clásicos. Gracias por ofrecer este servicio tan eficaz y por tener en cuenta gustos que quizás se salen del típico oro y plata. Muy recomendable.
 
Data d'enviament: 16 June 2013
Escrit per: Inés
Ourense
Tienen muchísimos modelos de alianzas, el trato es fantástico y las fechas de entregas son correctas. Además trabajan con Duoalianzas ¡ y la facilidad que tienen con el configurador para hacer el anillo completamente a tu gusto!
 
Data d'enviament: 01 June 2013
Escrit per: Pilar Ortiz Paños
Almería
Muchas gracias a Nupcialix, nosotros estamos muy contentos, cogimos nuestras alianzas por internet y no tuvimos ningún problema, no sabíamos muy bien la talla a escoger, a pesar del medidor que te puedes descargar y llamamos, nos atendió Josep super amable y nos aconsejó. Los anillos llegaron antes del plazo estimado. Animar a la gente que esté barajando esta opción y desearles que les salga igual de bien que a nosotros.
 
Data d'enviament: 11 April 2013
Escrit per: Noelia
Madrid
Quisiera agradecerles la profesionalidad y seriedad. Comprar anillos por internet no es fácil, y ustedes han logrado convencernos gracias a su seriedad. La oferta de que disponen en la web es muy buena, y nos ha ayudado mucho a tomar la decisión. Recomiendo a Nupcialix a todas aquellas personas que busquen algo especial y diferente, y a buen precio.
 
Data d'enviament: 15 March 2013
Escrit per: Jonathan Márquez Lasso
Las Palmas de Gran Canaria
Nosotros estábamos buscando algo especial ( mi pareja queria un anillo para el pie... ) y despues de visitar varios sitios donde la opción que nos daban era comprar dos alianzas y guardar la de él en un cajón, encontramos esta joyería.
Fueron muy atentos y realizaron el anillo de él en plata... y lo grabaron por dentro. El mio de titanio es precioso. Asi que los dos salimos encantados con nuestras alianzas. Gracias por todo.
 
Data d'enviament: 11 February 2013
Escrit per: noelia garcia
el prat de llobregat
La página web es muy completa y dispone de mucha información y amplio catálogo. El trato muy profesional y a la vez cercano. El plazo de entrega se ajusta perfectamente al que indican. El único "pero" que le pongo es que en nuestro caso, las alianzas escogidas aparecen en la fotografía con un color que no tiene nada que ver con el recibido, tal vez sea por un exceso de luz en la foto, pero el caso es que las alianzas son más oscuras. Aún así nos gustan, pero quizás si hubieramos sabido que su color era más oscuro, pudieramos haber barajado otras opciones.

Respuesta Nupcialix:
En este caso la fotografia realmente muestra la alianza con un tono más brillante, más claro, aunque no es lo habitual. Hemos ofrecido a Demetri la posibilidad de cambiar el acabado de las alianzas ya que el titanio pulido tiene un tono más claro.
 
Data d'enviament: 06 February 2013
Escrit per: Demetri
Disponíamos sólo de nueve días para regalarles los anillos de compromiso a nuestros amigos, ya que fue cuando nos sorprendieron con la noticia. Buscando por internet, localicé esta maravillosa página en la que la diversidad es tan grande, que acabas encontrando lo que buscas.
Pero lo mejor, es la efectividad del Sr. Josep Mª, que al comentarle la urgencia del evento, lo gestionó tan efectivamente que los recibí en siete días. De corazón Muchas Gracias ¡¡¡
 
Data d'enviament: 06 February 2013
Escrit per: Pilar Fernández
Santa Coloma de Gramenet
Buscábamos alianzas y les descubrimos por internet. Nos sorprendio la amplitud de su catálogo y contactamos con ellos. El trato con ellos es muy cercano y profesional, nos atendieron de maravilla, asesorándonos en todo momento acorde a nuestras preferencias. Destacaría de ellos su seriedad y las facilidades que nos ofrecieron teniendo en cuenta que residimos en las islas. Sin duda recurriremos a ellos en un futuro a la vez que lo recomendariamos a nuestros allegados con total tranquilidad. Muchas gracias por todo.
 
Data d'enviament: 03 February 2013
Escrit per: Sara
Balears
Vam passar molt temps al web mirant idees i comparant les aliances, però teníem clar que ens caldria veure-les "in situ" per acabar de decidir-nos.
El tracte que ens van donar a la joieria Balbàs (Nupcialix a internet) va ser en tot moment molt agradable, i ens van ajudar a escollir la millor opció per a nosaltres, sense pensar només en el preu i el seu benefici, sinó en la nostra satisfacció.
 
Data d'enviament: 26 January 2013
Escrit per: Anna M i Xavi
Satisfechos es poco!!!! La profesionalidad, el trato personalizado y la dedicación que nos han brindado es inmejorable.
No hay palabras para definir lo que significan unas alianzas para una pareja, y a pesar de lo mucho que nos costó decidirnos, por la extensa variedad que tienen, las vimos y sabíamos que eran esas.
El titanio es el material perfecto, no se deteriora, es duro, imperecedero.... buen presagio para una boda!

Mil gracias!!!!!
 
Data d'enviament: 19 January 2013
Escrit per: Yasmina Menendez Moreno
Las Palmas de Gran Canaria
Estuvimos buscando por diferentes joyerías anillos de titanio sin mucho éxito, hasta que dimos con esta. Tienen una gran variedad y el trato es excelente. Además, se comprometieron a la entrega de los anillos en una fecha un tanto ajustada, y cumplieron con creces.

Totalmente recomendable.

Un saludo y continuar como hasta ahora, así da gusto.

Bea y Carlos.
 
Data d'enviament: 10 October 2012
Escrit per: Bea & Carlos
Hospitalet
El tracte vas ser excel.lent en tot moment, oferint solucions rapides a les nostres peticions.
Agilitat pot ser una gran definició dels vostres serveis.
Gracies
Alex
 
Data d'enviament: 28 July 2012
Escrit per: Alex
Desde el primer momento estuvimos encantadisimos con vosotros, a los 5 minutos de hacer el pedido de nuestras alianzas nos mandasteis un email confirmandolo y dandonos la enhorabuena, nos indicasteis tambien cuando habia salido el pedido para alemania, cuando lo recibisteis.... Lo hemos comentado un monton de veces a amigos y familiares, que desde el minuto 0 ha sido inmejorable. Enhorabuena y continuad asi.
 
Data d'enviament: 26 July 2012
Escrit per: Graciela
Zaragoza
Encontré vuestra página navegando por internet, nosotros buscamos unos anillos diferentes a lo que encontramos en las joyerias. Nos encanta la web y las explicaciones que haceis. Me puse en contacto con vosotros y ya tenemos nuestros anillos!!!! Muy bonitos (mejor que en las fotos), a tiempo, ya que apuramos un poco, y nos casamos el sábado 28/7:);)

Raquel y Juan
 
Data d'enviament: 25 July 2012
Escrit per: Raquel
Huesca
La pàgina web conté molta informació però vaig voler assegurar-me fent unes consultes abans de comprar res. Es van posar en contacte amb mi abans d'una hora, em van semblar professionals i vam decidir-nos a comprar les anells. En el plaç acordat em van arribar a casa i estem molt satisfets.
 
Data d'enviament: 25 July 2012
Escrit per: Sonia
Tarragona
Envia un testimoni
* els camps són obligatoris.
El teu Nom:*
Adreça de correu electrònic:*
La teva localitat:
La teva imatge:
Les imatges no han de ser més grans de 1000x1000 píxels i 500 KB
Codi de seguretat:
Introdueix el codi aquí:*
Envia'ns els teus comentaris a continuació:*

Cercador d'informació

Opinions dels clients

bloc

bloc

Entrada